Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz yogibear #273 üzenetére

Kezdődnek? :DDD Mindjárt még mi leszünk a hisztisek. Még november 13.-án rendeltem egy csomagot Aliról, nem nagy 3pár (4+2) fülhallgató illeszték meg 1 kábel, tenyérnyi méretű cucc kb. amit 19.-én fel is vett a DPD az adatbázisába. December 1.-én jött az üzenet és a nyomkövetési frissítés, hogy megérkezett a raktárukba, ekkor módosítottam Box-ba a kiszállítást, mert az a tuti... Másnap, 2.-án a kiszállítási depóba került SzSzMiklósra, még aznap "az átvételi pont zárva volt" de készen áll a csomag a kézbesítésre... Eltelik 1 hét míg nem történik semmi, írtam emailt neki, hogy valami információ estleg? Erre 9.-én "csomagját visszaküldik, a címzett elutasította". Erre megint írok nekik, hogy nem utasítottam el semmit, várom a csomagom...

A vicc az egészben, hogy egy később rendelt csomagom amit 24.-én rendeltem és 27.-én került be a rendszerükbe illetve 3.-án a raktárukba azt már megkaptam házhozszállítással mert idő közben lezúztam a bokámat és nem tudom elhagyni a lakást, ezért nem kértem boxba szállítást...

Új hozzászólás Aktív témák