Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
yogibear
üzenetére
Kezdődnek?
Mindjárt még mi leszünk a hisztisek. Még november 13.-án rendeltem egy csomagot Aliról, nem nagy 3pár (4+2) fülhallgató illeszték meg 1 kábel, tenyérnyi méretű cucc kb. amit 19.-én fel is vett a DPD az adatbázisába. December 1.-én jött az üzenet és a nyomkövetési frissítés, hogy megérkezett a raktárukba, ekkor módosítottam Box-ba a kiszállítást, mert az a tuti... Másnap, 2.-án a kiszállítási depóba került SzSzMiklósra, még aznap "az átvételi pont zárva volt" de készen áll a csomag a kézbesítésre... Eltelik 1 hét míg nem történik semmi, írtam emailt neki, hogy valami információ estleg? Erre 9.-én "csomagját visszaküldik, a címzett elutasította". Erre megint írok nekik, hogy nem utasítottam el semmit, várom a csomagom...
A vicc az egészben, hogy egy később rendelt csomagom amit 24.-én rendeltem és 27.-én került be a rendszerükbe illetve 3.-án a raktárukba azt már megkaptam házhozszállítással mert idő közben lezúztam a bokámat és nem tudom elhagyni a lakást, ezért nem kértem boxba szállítást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindjárt még mi leszünk a hisztisek. Még november 13.-án rendeltem egy csomagot Aliról, nem nagy 3pár (4+2) fülhallgató illeszték meg 1 kábel, tenyérnyi méretű cucc kb. amit 19.-én fel is vett a DPD az adatbázisába. December 1.-én jött az üzenet és a nyomkövetési frissítés, hogy megérkezett a raktárukba, ekkor módosítottam Box-ba a kiszállítást, mert az a tuti... Másnap, 2.-án a kiszállítási depóba került SzSzMiklósra, még aznap "az átvételi pont zárva volt" de készen áll a csomag a kézbesítésre... Eltelik 1 hét míg nem történik semmi, írtam emailt neki, hogy valami információ estleg? Erre 9.-én "csomagját visszaküldik, a címzett elutasította". Erre megint írok nekik, hogy nem utasítottam el semmit, várom a csomagom...