- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1370 üzenetére
Ott a pont.
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1368 üzenetére
A Mall oldalán ezt írják: McCulloch M53–140W benzinmotoros fűnyíró Briggs & Stratton 500E motorral adatai: Nagyméretű, egysebességes fűnyíró. Bár nem lepődnék meg ha csak elirták volna.
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1365 üzenetére
Önjáró képességre mindenképpen szükség van. Kerülgetni való is bőven akad. A telepített gyepet semmiképpen sem mulcsoznám, a gazt meg nem ajánlják (bár az elektromossal a gazt csak rá nyírom a tetejére). Az M51-140W-ben a nagyobb motor és a nagy hátsó kerék vonz, a 125R-ben a Gardena csatlakozó.
-
Latitude
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb választás? McCulloch 140W vagy 125R. Kb egy árban vannak... Terület amire kellene: kissé egyenetlen, vegyesen, telepített gyep és műveletlen gazos részek. Egy helyen pedig árok. Terület összesen 1100-1200 m2.
-
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1354 üzenetére
Ha jól láttam a 125R-en van egy gyorcstlakozó a tömlőnek. Gondolom vizet lehet csatlakoztatni a géphez és így az alját egyszerűen lemosni. Ez mennyire használható funkció. Mert elsőre nagyon hasznosnak tűnik, de jól is működik?
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1352 üzenetére
Neked milyen fűnyíród van?
-
Latitude
aktív tag
válasz
Voice24 #1345 üzenetére
Mennyire megbízható a fűnyíró? Nem ismerem a márkát, de valami olyasmit hallottam, hogy ez a márka a Husqwarna leányvállalata vagy mi. Az biztos hogy ami tetszett Husqwarna fűnyíró abban is BS motor és Tolni hajtás van. Szóval a kérdés mennyire ajánlott ez a McCulloch márka?
-
Latitude
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1347 üzenetére
Most néztem meg a BS videóját, ott az olajcseréhez az oldalára fordítják a fűnyírót. Azt hittem, hogy ezt tilos. Vagy ezeket az újfajta motorokat már ellehet dönteni?
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok, én ezt a tipust néztem ki: McCulloch M53-140W. Ezen vajon van olaj leeresztő csavar? Olvastam olyan BS motorokról ahol erről az apróságról megfeledkeztek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest