- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
thamasz #1635 üzenetére
Végül is HUSQVARNA LC 356V lett belőle, ez volt a helyi szaküzletben. Győzködnöm kellett magam amikor megláttam élőben, ez nem egy kicsi jószág.
(egy 53 cm gép állt mellette, az sem volt sokkal kisebb) Kipróbáltam a szüleim kb. 600m2 füvén, mulcsozással, 20 perc volt. (Eddig a területet egy villanyos 40 cm géppel vágták, legalább 1,5 óra alatt...) Hamar megszoktam a méreteit, nagyon könnyű volt irányítani ahhoz képest amire számítottam. Az önjáró funkciót is hamar megszoktam, egyáltalán nem volt fárasztó vele a munka, talán csak a hátra felé húzása volt nehezebb a gépnek, de mivel gyűjtő nélkül használtam, nem volt nehéz emelni rajta egyet ha kellett. Kisebb helyekre, zeg-zugokba természetesen problémásan fér be a méreteiből adódóan. A Honda motor a beüzemeléskor olaj és benzin betöltése után első húzásra indult. Papíron 37,7 kg a gép, de probléma nélkül sikerült egyedül betenni és kivenni a csomagtartóból.
A tisztítással kapcsolatban kérdezném, milyen mértékben ajánlott a kaszaház kitakarítása ezeknél a gépeknél? Most csak a vizes tömlős ön-tisztítást használtam, nem kapargattam a kaszaházat. Egy vékony lepedék maradt rajta, a víz nem vitt le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest