- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
MTD-ből 3 fűkaszát kukáztam... Azóta soha többet semmit, ami MTD. Az első kettőt még újonnan vettem. A harmadikat már használtan. A mostanit (Güde GFS 1250B ha jól emlékszem) is kellett már szervizelni, de legalább meg lehetett csinálni. Egyszer a szöghajtást kellett cserélni (a sok vágótárcsázás hazavágta), egyszer meg a benzincsöveket, tömítéseket. (Hidegen egyből indult, melegen egyáltalán nem.. ha kifogyott a benzin, vagy csak leállítottam miután bemelegedett, akkor jött egy legalább másfél órás pihenő, utána megint indult könnyen).
Ha már fűkasza.. Tavaly ősszel leraktam. Délután öntöttem egy kis benzint bele, harmadik rántásra már be is indult
Az MTD kaszákkal ez sem ment ilyen könnyen. Remélem az önjárós is ilyen könnyen fog indulni, ősszel azzal sem volt gond. De csak bekevert benzinem volt itthon, nem tudtam azt is megjáratni.
-
Tetv88
tag
nekem ugyanez a gép van, csak az B&S 850 ready start motorral, Mac Allistar gyártmány, de ha jól látom ugyanaz a konstrukció, viszont a Mac Allisterhez nem nagyin van lakatrész, én pedig lomisoktól vettem nyomott áron kis azóta javított hibával, meg tudnád adni a géped pontos tipúsát, hogy tudjak tartozékot keresnibocs
szerk:most nézem az előző hsz-edben a pontos típus látható ugye?
szerk2: illetve ha ez kuka akkor a mulcs dugót ha van, meg az oldalsó kidobót megvenném, esetleg a komplett gépben is megegyezhetünk alkatrésznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bluering Libra irodai forgószék
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest