- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Cseréltem a 2014 tavaszától használt hibátlan pengét PX3-ra, "húhú" az eredmény
(eddig csak pihent a dobozában, de miért én sem tudom
)
-
ANDROID???
addikt
Másik pl.
süti5: nincs mit.
-
ANDROID???
addikt
Ha nincs mulcsdugó, és sima gyűjtős pengéje van akkor R.
Mehetsz feltenni a fogantyút, a kosarat összerakni, kötegelővel a bovdeneket odafogatni, a behúzót beakasztani a helyére és felönteni olajjal és benzinnel
Nyomjál majd 5-öt a szívatóján és be is kell indulnia 1 húzásra, aztán lefullad, de utána 1 húzásra indulnia kell...
5 üzemóra elteltével olajcsere. -
-
ANDROID???
addikt
5 üzemóra után cserés lesz az olaj...
125wr
Nem hiszem, hogy WR-t forgalmaznának. -
ANDROID???
addikt
válasz
Fancy-boy #991 üzenetére
Segített? (nekem már volt hogy segített ez a hozzá állás, 50ccm kétütemű kétkerekű gyűfűtörését kellett orvosolni, természetesen az adott típushoz nem tudtak adni, egy másik alkalommal rokonom a koráb a leírt módszerrel talán másik helyen kapott tök más típushoz valót amivel összerekva hibátlanul megy).
Mcculloch pl rendben van.
-
ANDROID???
addikt
Ma nekem is sikerült elkapnom egy földön fekvő tárgyat...
A felfújható medence alá tettem egy régi padlószőnyeg darabot, hogy védje a medence alját.
Természetesen ma ennek a szélét sikerült kétszer is elkapni.
Akkor most féljek, hogy a főtengely kapott általa?
Nem érzek kotyogást sem mást nem vettem észre. -
ANDROID???
addikt
válasz
Bigemperor #948 üzenetére
A gyártó szerint semmi
-
ANDROID???
addikt
Célszerű kiszedni a benyát igen..
céleszköz (benzinre, olajra)
Javaslat: legközelebb az olajcserénél kiszeded az olajat, utána a régi olajos dobozba leöntesz annyit, hogy kb 4,4l liter maradjon, és nem kell vacakolni. (persze ehhez minél jobban el kell távolítani az olajat, motort beindítani és a meleg olajat kivenni)
Először vedd ki a nívót töröld szárazra, dugd vissza és nézd meg, hogy max felett van-e. -
ANDROID???
addikt
A leírásomban benne van a 140ccm motorokra vonatkozóan néhány adat.
A Model 90000-nél is 0,44l a motorolaj szükséges mennyisége.
6dl-t öntöttél bele?
Nincs a maximum felett a nívón tuti? (szerintem felette van azért nem látod...)
Szét fogja cseszni a motort, ha 0,44l kell bele és 0,6l olaj van benne. -
ANDROID???
addikt
Hidd el tudjuk mit érzel, mi is sajnáltuk összekoszolni
A használatiban tutira benne kell legyen...
A nívót kihúzod vízszintes talajon és fény felé tartva virít rajta az olaj.
Egy lécet formázz meg gömbölyű végűre azzal le lehet vakarni, de kézzel is lejön ügyesen.
Elvileg a kipuff legyen a legmagasabban, ha felemeled és akár ki is csapathatod slaggal, az a trutyit kinyomja, ha a nagyját előtte kivakartad."olvassa el alaposan a motorhoz mellékelt használati utasítást" 14,old
-
ANDROID???
addikt
válasz
Bigemperor #926 üzenetére
Most, hogy "szétoffoltuk " a topicot...
Bizonyára jelentős a különbség fogyasztás terén is, a 625e motorokat akár az 500e -hez hasonlítjuk is. Elképzelhető a 450e motorok literekkel kevesebbet fogyasztanak egy szezon alatt -
ANDROID???
addikt
válasz
Bigemperor #923 üzenetére
Legalább nem kell cipekednem
-
ANDROID???
addikt
válasz
Bigemperor #919 üzenetére
Segíthetek, ha furcsállod, elviszem neked az én McCulloch fűnyírómat és elhozom a tiédet
Rögtön nem lesz furcsaEgyszerűen csak élvezd az erősebb motort
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz
Bigemperor #913 üzenetére
Miért nem örülsz, hogy nagyobb motort kaptál, de nem drágábban?
Különben úgy sajnálunk, hogy veled így kiszúrtak
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ed Parker #901 üzenetére
Ott a bibi, a sok rövidtáv városban, hidegindítás stb.. Te kocsid, de annyira nem tesz jót az a 15e km a városi használatnál.
Szélsőséges eset, de példamutató..
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ed Parker #899 üzenetére
Nem kell azért olyan kő komolyan venni, de ha betartod, csak jót teszel vele, hosszú távon meghálálja.
Az autóban sem jó 1-1,5évnél tovább húzni a cserét, ha nincs meg 15e km. Viszont az autónál is, ha sok a rövidtáv, nem a legjobb megvárni a 15e km-t (pláne, ha nem valami minőségi olajat használsz). -
ANDROID???
addikt
válasz
Ed Parker #895 üzenetére
Elvileg évente nem árt cserélni, vagy kb 50 üzemóránként.
(Rokonom, csak alkalomadtán cserélni, a másik évente kb, egyikük sem szívta meg a csere intervallumot)
Személy szerint az olajat évente cserélem (szezon előtt), tuti ami tuti, nem azon a 1500Ft-on fog múlni szerintem -
ANDROID???
addikt
Megnéztem a McCulloch honlapját, szépen mennek fel az árak
Így belehúzós a vásárlás..
M40-125
Szegélyre elég. szállítás 2kb.
Nem kell drótot rángatni, ha rákérdezel, lehet a szállítást is ki tudod alkudni, ha a két gépet megveszed.Drótozáshoz +
szegélyre... áramra (szállítás ingyen)
Amelyik szimpibb, önjáró nem nagyon kell akkora területre. -
ANDROID???
addikt
válasz
rejtőzködő #879 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
Felfelé hajlik , akkor elvileg gyűjtős...
Látni kellene a gépet...
Szerviztől kérdezted? -
ANDROID???
addikt
válasz
dzsordzsó #825 üzenetére
Vedd elő a leírást és aszerint járj el..
Briggs vagy akár a husqvarna sae30 is céleszköz, bár jobban jössz ki egy 1,4 literessel. Az előző ,6 literesbe öntsd fel 4,5dl-ig akkor nem fogod túlönteni.Különben pont nem az a tétel a Briggs ára amin olyan sokat veszítesz azzal az évente 1 cserével...
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #820 üzenetére
Nézd, ez fordulékony
Gyorsan meglesz így van -
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #818 üzenetére
Már bocs, nem leoltásból, de itt látszik hogy ilyen géped még nem volt
Na Önjáró, akkor önjáró, ha te azt akarod, hogy menjen magától a kerekeit hajtva, ahhoz pedig be is kell "kapcsolni" az önjáró funkciót.Nézd meg, hogy a nem önjárósnak egy karja van a fogóján kívül, az önjárónak kettő.
A második kart nyomod megy előre, vagyis hajtja a kerekeket, ha nem nyomod azt a kart akkor tolod húzod.
Arra kell figyelni, hogy ha használatban van az önjáró funkció, ne húzd hátra a funkció használatakor a gépet, és ha azt a kart elengeded (kikapcsolod), még előre tolod 10-15cm-t és húzhatod hátra. Ennyi kb.
Nekem 46cm gépem van (m46-125r (már wr mert vannak hozzá cuccaim), teljesen jól lehet vele forogni. Nekem is kell itt ott kerülgetnem, és dombos terepen kell tologatnom a fűnyírót. Van egy összefüggő terület is, így ott ki tudom, használni az önjáró funkciót, de van amikor az önjárót be sem kapcsolom.Egy kis olvasnivaló..
Ugyanúgy fent van a használati a többi típushoz is a gépek alatt a leírás alatt... -
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #815 üzenetére
Nem mondta senki, hogy a CMI pazar minőség lesz, csak olcsó, arra később lehet venni másik vázat, mert a motor tovább bírja az tuti
Az a 2-4kg különbség nem oszt nem szoroz, nem nagyon fog észrevenni.
A Makita miért is fordulékonyabb?
A McC. mondtam, hogy rendben van, de ott van az a nem önjáró amit néztél azt simán lehet neked jó választás , 26,31kg az is.
Ezzel az 53-cm szélessel hamarabb is végzel legalábbAzt azért ne felejtsd el, hogy a Makita 41cm (kis szélességben vág).
-
ANDROID???
addikt
Ennyi, 100 alatt, elég erős, önjárás is van, mulcs készlettel és 51cm.
Nekem is anno közbeszólt, azért nem akartam sokat költeni, de azért lehet hamarabb végeznék az 51cm széles géppelEgyébként néztem a Makitáknál, hogy "erősebbek" (papíron), közben ugyanaz a motor van rajta és ugyanezen kW van meghatározva, így totál ugyanezt tudják, ha ezek a motorok vannak rájuk szerelve...
Ez korábban volt már téma..
-
ANDROID???
addikt
Bocs, benéztem az előbb az utolsó makita csak 46cm...
-
ANDROID???
addikt
Nekem ez van, nem akartam sokat költeni, ár/értékben verhetetlen volt amikor vettem (2014), 65K kiszállítva
Ez lett volna a másik esélyes, csak sokalltam a 80K-tA masszívság mindkettőnél megvan, csak a kialakítás más.
Mivel az erősebbel szemezgetsz, még feljebb tolnám a mércét még+3K. Ez több sebességes az önjáró funkciót tekintve.Vagy amelyik neked jobban tetszik, de ha az önjáró csak jó ha van, akkor ez simán tök jó
.
Vagy ez, de itt nem találtam utalást a sebesség választára..
-
ANDROID???
addikt
Aki nem tudna dönteni, melyik gépet válassza pl.: Hus LC 348V
-
ANDROID???
addikt
Szintén Mcculloch, nekem is megvolt saját kezűleg az olajcsere 5 óra után. A leírásban megvan, hogy hogyan kell cserélni az olajat, nincs ott, hogy kérje a szerviz segítségét.
Az olajcsere szervizben egy lehetőség, de amennyit felszámítanak a munkadíjra, abból párszor le lehet vágni a füvet (költhető ü.a.-ra). -
ANDROID???
addikt
válasz
Franky2Ster #788 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #784 üzenetére
Az lehet, azt ott kell megnézni. Úgy emlékszem a saját márkájuk volt, nekem az tetszett meg rajta, hogy B&S motor és mellette 40k
obi.hu azon belül kert, és ott a képre kattintva ki fog jönni a katalógus, mert valamiért a kép beillesztésre hiba azt írja...Szerintem igen, a márkát...
-
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #782 üzenetére
Kezded a megfelelő oldalról nézni.
Ma láttam egy OBI újságot, B&S motoros gép van náluk 46 cm talán 40K-ért(az a furi nekem, hogy a Makita gépeken totál ugyanaz a motor mint a Mcculloch gépeken (pl ha a B&S 500e motort nézzük) és a Maktán erősebb papíron, érdekes... A Makita sem tesz rá semmit, nincs rajta turbó
(így szerintem butaság, hogy erősebb, ha azonos motort nézünk...)
-
ANDROID???
addikt
válasz
balbekk12 #780 üzenetére
Makitának is van 40cm gépe, de a mccullochnak is van, az utóbbi elvileg olcsóbb (ezt választanám), 40-46cm amelyik tetszik, 46-al jobban jársz elvileg, pl nem önjárós és beleférsz a keretbe...
-
ANDROID???
addikt
Az Al-kotól?
Kérdezd meg pl. náluk.
Vagy itt.. -
ANDROID???
addikt
válasz
dzsordzsó #770 üzenetére
http://www.kozuleti.com/ceg_pic//kisgepcentrum-kft-8939.jpg
A tolókaron az a tekert akasztó, arra való, hogy oda akasztható a berántó. Azt vagy akaszd be oda és onnan húzd be, vagy ne akaszd bele. Leginkább kényelmi szempont miatt lehet oda beakasztani és onnan behúzni.
Nem arra való, hogy ha behúzod a gépet utána akaszd csak oda.
A leírásban benne kell legyen, hová kell elhelyezni. -
ANDROID???
addikt
válasz
Franky2Ster #761 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest