Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat megosztás ha nem bánjátok.
5 éves benzines hecht 540 fűnyírómat nyugdíjaztam, és vettem egy benzines hecht 547sxw önjáró fűnyírót, és 2 hónap után meg is váltunk egymástól.
46cm vágás szélessége pont elég nekem a 350-400nm füvemhez,nagyobbat nem akartam.Minden jól működött rajta,jól is nézett ki🤣de valahogyan nem jött be.Önjáró funkció nekem felesleges,erre már rájöttem.A fűgyűjtő kosár hogy szövetes,mindíg a halálom volt,utálom ha nem tudom szépen kitakarítani,na ezt nem lehet.
Motorja erős könnyen indult hidegen,melegen de baromi hangos.Maga a fűnyíró is egy batár nagy,nehéz(kert egy részére fel kell emelni/rakni) ,kép nem adja vissza hogy mekkora,ahhoz képest hogy csak 46cm széles a vágás szélessége.Számomra az önjáró sebességeami fix az nekem sok,nem sietek sehová,szeretek nyugisan nem rohanva füvet nyíri .
Ha olyan helyre értem ami kicsit homokosabb akkor egy nagy porfelhőben találtam magam,,annyira felkavarta a homokot.
Takarítás nehézkes mert ha hátra billentem hogy kitakarítsam akkor a tolókart le kell súlyozni hogy megálljon.Gyári kést egyből éleznem kellett mert nagyon ronda volt a vágáskép Légszűrő ház megoldása elég rossz, szerintem nehezen lehet szépen pontosan vissztekerni.Lehet sokáig kiszolgált volna de nem szerettem vele dolgozni.Tudom hitvány Kínai /Cseh a hecht írtátok is sokan, de az előző kis 540 amit kapott és hogy milyen jól bírta azért maradtam volna a márkánál,de csalódás volt számomra.Nem olyan rossz ebben az árkategóriában (115 volt)de mégsem az igazi,és egy olcsóbb is tudja ezt.
Amit szerettem hogy könnyen fordult a nagyobb hátsókerék miatt,meg a központi magasság állítás nagyon kényelmes és stabíl .
Pár mondatban ennyi, köszönöm ha elolvastad.
Az utód megvan egy Stihl RM 248.3 személyében.
Nincs kéz Nincs csoki!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest