- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stef71
csendes tag
Sziasztok, én is benzines fűnyiró választása előtt állok. Makita PLM4628-ast néztem (100e), esetleg más javaslat lenne jobb ár-érték arányban? Kb 800 nm kert de dombocskás. Köszi a segítséget.
-
baracs
csendes tag
Lehet,hogy elkerülte a figyelmemet, de McCulloch 51M-125m -es alap oldalkidobósról nem találtam véleményeket. 2000 m2-re kellene.Nagy melléfogás lenne? Anyagiakban nincs többre lehetőségem
Mi lenne többért az elfogadható megoldás? -
ANDROID???
addikt
Nem lesz az nagy mellényúlás. Be kell tartani az előírtakat és nem kell a füvet 20-25cmre meghagyni..
Csirkés boltban most van 50ért (ha jól emlékszem) mtd briggs motoros, de csak 46cm..
Ennyiért nem nagyon fogsz új jobb gépet...[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
1.6km-re van a házunktól a kertünk ahol füvet kellene nyírni. Szerintetek ártana neki ha lábon mennénk ki vele? [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Hétvégi telekre kellene fűnyíró. A talaj egyenetlen és nem rendszeresen van nyírva. Tehát egy benzines fűkasza kellene, ami késes természetesen. Írjatok pár alternatívát több márkából, 100-120k értékben. Jó lenne, ha később lenne alkatrész hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
vicopapa
csendes tag
Sziasztok
Van egy Partner 4046sd típusú fűnyíró. Az önjáró rész nem működik. Elég csak szíjjat cserélni vagy, komolyabban bele kell nyúlni? -
ANDROID???
addikt
válasz tranceplanet #657 üzenetére
PL ez
Husqvarna gar, stb.vicopapa: Itt kérdezz rá..
Nem tudom helyileg melyik a jó neked, de pl. Fóti szerviz tök ok, tapasztaltam a jó hozzáállást ...
[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, eddig egy kis Hyundai benzines fűnyírónk volt, de mivel már öreg, és sokat kapott, így megérett a cserére. Két fő szempont lenne, az egyik a minél egyszerűbb kezelés (Egy nő fogja használni) a másik pedig, hogy viszonylag olcsó áron hozzá lehessen jutni. Ti mit javasolnátok, hol érdemes körülnézni? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Eladóvá vált fűnyíróm Gardena 46V 150ccm 4 ütemű Briggs motorral, 46cm széles vágóasztallal szerelt, központilag egy kar segítségével állítható a vágási magasság 6 fokozatban 30-80mm között.
Fűgyűjtős, van rajta vízcsap a könnyű mosás érdekében. Két szezont használtam, tavalyelőtt vásároltam.
Az első szezonban cseréltem benne motorolajat 10 óra után, majd tavaly és idén is a szezon elején újra olajcsere+légszűrőcsere. Szezon közben pedig rendszeresen tisztítottam a légszűrőt.
Csak azért gondolkozom az eladásán, mert feleslegessé vált fűnyíró traktor vásárlása miatt.
Az utód már megvan így csak kerülgetem a garázsban.
Még nem hirdettem meg sehol, gondoltam első körben megírom itt Nektek, hátha érdekel valakit. -
lela
aktív tag
Úgylátom nagyon nem pörög a fórum, de azért rákérdezek hátha valaki válaszol.
Fűnyírót szeretnék venni, mist adtam el a 12 éves gépemet.
Lényeg Al-KO-t szeretnék, két típust néztem:
Eztésezt .
Melyik éri meg jobban?Meg szabad venni ezt az al-ki saját mocijával összerakottat vagy csakis briggs.Ér ez a nagy kerék vmit?Mert a highlineon az van.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Amelyiken a B&S motor van.
Nekem is hasonló gépem van más márkából (B&S motoros), a hátsó kerék egy picivel nagyobb mint az első, így is teljesen jól fordul. Elvileg a nagy hátsókerék elősegíti a könnyebb fordulást (ha jól emlékszem), bár szerintem totál mindegy...[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
válasz ANDROID??? #664 üzenetére
Köszi a választ!
Én is mindenképp B&S motorost szeretnék venni, de az előzőt most adtam el egy Techumseh vantage 35, 3,5 LE volt.A B&S gép az meg csak 1.8KW=2,4LE amit keveslek.Olyat keresek aminek mindenképp műanyag legyen a fűgyűjtője, mert a szövetes szerintem gagyi.Legalábbis könnyebb tisztán tartani és ellenállóbb masszívabb a műanyag.Csak az a baj hogy aminek erősebb a motorja az meg önjárós, az meg nem olyan jó mert én nem tudom kihasználni, elég kacifántos a terület, és ha jól tudom az önjárós gépet nem lehet hátrafelé húzni.Esetleg tudnátok ajánlani valami más típust, ami ezeket tudja.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Pl a mcculloch gyűjtője alul fölül műa, talán a harmada hálós, de tapasztalatból tudom jól fogja amit kell (nekem m46-125r van) . Persze minél erősebb motor annál jobb, de a 125ccm motorok nem lesznek 6 lóerősek, gondolj bele mitől lenne az egyik márkájú gépen 1-1, 5LE erősebb ugyanakkora motor...
Az önjáró gépek is húzhatók hátra, szép lenne ha nem lehetne hátra húzni. Az önjáró gépeknek a kerékhajtására van még egy kar amit húzni kell, hogy a kerekeket meghajtsa, amikor a kerekeket hajtja akkor nem szabad hátrahúzni, a kerékhajtást fel kell engedni, a kar elengedése után a gépet még 10-15cm tolni előre és utána már húzható hátra gond nélkül. Ez max bonyolultnak hangzik, de nem az...[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz ANDROID??? #659 üzenetére
sziasztok
kérdező kollégával megegyező igényeink lennének
a kérdésem annyiban módosulna (és természetesen mindenkinek szól), hogy 100k alatti kategóriában van olyan, amivel érdemes foglalkozni?eddig egy szerintem 30-40k közötti kategóriás benzinesünk volt (fejből nem tudom a pontos típusát), ami éveken át működött, de végül tönkrement és cserélni kell, egy komolyabb kellene, fontos hogy valamilyen vágókése is legyen, damilossal már szenvedtünk eleget
oleo mac sparta 380t - ezt itt egy közeli üzletben 100k körül meg lehetne venni, úgy veszem észre nagyjából hasonlít, az általad ajánlottra, de ebben a kategóriában már pár ezer ft eltérés nem számít, ha a drágább jobb is
köszi a tippeket előre is
One Ring to rule them all
-
ANDROID???
addikt
Amennyiben nem gond, ha drágább, akkor nézd meg akár a husqvarna vagy a stihl kaszákat, de kb 15-25k pluszt kell rátenni. Az oleo mac gépek sem a szutyok kategória..
Azt neked kell tudni, hogy neked ér e annyit plusz ráfordítást. Ez a 3 márka sem lesz túl olcsó alkatrész utánpótlást tekintve... -
Voice24
őstag
Az Oleo Mac-ot mint márkát nagyon tudom ajánlani. Nekem kb. 10 éve van egy Sparta 26-osom (ez volt a legalapabb egyenesszárú), és a fej egyszeri cseréjén (elkopott a földdel érintkezés miatt) kívül az égvilágon semmi baja nem volt, szerelő nem látta. Ősz végén leállítom, tavasz elején elindítom, egész nyáron használom, teszi a dolgát és ennyi. Persze vigyázok rá, nem ütöm-vágom, de ez szerintem alap.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz ANDROID??? #668 üzenetére
(#669) Voice24
ezek kb egy árban vannak, hasonló tulajdonságokkal, kijelenthető, hogy egyformán jó választások?
Makita RBC420E - 98k
oleo mac sparta 380t - 100k
MCCULLOCH B40 B ELITE - 105khusqvarna és a stihl valóban kicsit drágább, azért nem ipari használatra kell, ennyi többletet már nem érne meg, és arra jutottunk, hogy inkább az erősebbet, mint a gyengébbet, így maradt a 100k körüli kategória
makita gépeket ismerjük, ebbe pont most este futottam bele, jók a tapasztalatok, és szerviz is van a közelben, tehát egyelőre ez lenne a legszimpibbsövényvágónk is most ősszel adta meg magát, azt is pótolni kell, de abból majd valami elektromost kell venni, mert a benzines nehéz, nem oda való, ahova nekünk kell, de az még kicsit ráér, úgyhogy ha úgy alakul, majd arról is érdeklődök, ha aktuális lesz
köszi megintOne Ring to rule them all
-
ANDROID???
addikt
A makita-t mondanám a 3 közül, ez a legolcsóbb szerviz közel, már volt makita géped nem csalódtál, mi kell még?
Azonban a Mcculloch hangyafinggal erősebb, és kb 0,5kg könnyebb...
Viszont, ez sem rossz megoldás sövényre (is)..
Pl.Mekkora a terület ahol használni fogod?
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz ANDROID??? #671 üzenetére
persze, de jobban szeretek utána érdeklődni, nehogy véletlenül valami "típushibába" fussunk, ha már nem kis összeg lenne erre fordítva
a terület nem is túl nagy inkább nagyon rossz, olyan talán összesen sincs 1000 m2, de 500-nál többa szaki a boltban azt javasolta, hogy inkább erősebb gépeket nézegessünk, mert az 1-esek kicsik lesznek
nem tudom egy ilyesmi gépnek milyen a sövénynyíró tulajdonsága, de nem tűnik túl biztatónak, szerintem nem fogjuk tudni megúszni a normális, hagyományos sövénynyíró beszerzését sem, de az biztosan elektromos lesz, elég érdekes helyen van a sövény, megközelíthetősége sem valami jó, használtunk benzinest is, de azok túl nehezek, bevallom, negyed órás váltásban dolgoztunk (két kézzel sem egyszerű egy idő után, de sokszor eggyel kell tartani...)
mod:
most nézem, a tulajdonságok menüpont alatt, a kép alján ami van: [link]
ehhez jár ilyen, vagy lehet hozzá venni, mert akkor mégis csak elgondolkodtató
mert a sövényvágó tartozéknál teljesen más képet mutat[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
ANDROID???
addikt
1000nm esetén tényleg érdemes a nagy kaszában gondolkozni.
"Egy termék, számos lehetőség. A három-az-egyben eszközkészlet damilfejet, fűvágó kést, sövénynyíró adaptert tartalmaz. Az egyszíjas heveder kényelmessé teszi a munkát. Az osztott tengely sok további tartozék használatát teszi lehetővé. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval."
" Sokoldalú
A fűszegélynyírót számos különböző adapterrel lehet használni, amelyeket tartozékként lehet megvásárolni.
"súly: 5,4kg
A tartozékok és az utólag hozzá megvásárolható kiegészítők miatt is írtam (pláne, ha nem nagy a terület, de te tudod, hogy melyiket tudod jól kihasználni)... Az tuti, hogy a hasonló tudású és méretű mtd-től értelmesebb választás...
Persze gyárt ilyet is
http://www.mcculloch.com/hu/products/hedge-trimmers/Husqvarna ügyfélszolgálatán kérdezz rá mit adnak hozzá, és miket tudnak még adni hozzá, adnak tuti infót.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
-
rejtőzködő
csendes tag
Üdv szakik!
Egy kis segítséget kérnék fűnyíró választásban.
Közeljövőben kellene lecserélnem az öregecske és gyengécske MTD fűnyírómat.
Amit kinéztem az egy VIKING MB 248-as (2,2 LE)
[link]vagy egy Mcculloch M53-140W (2,5 LE)
Melyik a megbízhatóbb, strapabíróbb?
A Mcculohnál 7000 ft-al drágábban van önjárós is , de nem tudom hogy ennél a típusnál milyen konstrukciójú a hajtás, mert nekem az MTD-nél gondjaim voltak.
A hajtás az MTD-nél elég hamar beszart,a konstrukció elég rossz volt, mert az ékszíjas hajtáshoz a burkolat mellett mindig telement fűvel :-( -
ANDROID???
addikt
válasz rejtőzködő #675 üzenetére
Inkább a kettő közül a Mcculloch, nagyobb (nem csak 46cm), erősebb, nagyobb a fűgyűjtője. Ráadásul olcsóbb is. Az hogy olcsóbb nem azt jelenti, hogy MTD olcsóbbik gépeivel van szinten. A Husqvarna adja a garanciát rá (hozzá tarozik a márka EU része..) A PX3 penge nem rossz darab.
A hajtás nem retekgyűjtős, nekem a kisebbik típus van (m46-125r).
Környezetemben van egy partner 46cm és 3 vagy 3,5LE briggs motoros gép, szintén önjárós, nagyon úgy fest az alkatrészek alapján, hogy az m46-125r "elődje", az már jó pár éve teszi a dolgát hiba nélkül és nem kímélik túlzottan.A Vikinghez sem lesz túl olcsó az alkatrész, hogyha a fűrészek alkatrész áraiból indulunk ki (egyébként úgy tűnik ugyanaz a motor van a vikingen mint az m46-125 mcculloc gépeken).
A nagyobbat ha nézzük, attól függ elég-e a 46 cm (ez elég pöpec, mert erősebb motor 46cm vágófelületre) vagy kell a nagyobb(na nem mint ha ezzel a vágási szélességgel nem bírna)?
-
rejtőzködő
csendes tag
válasz ANDROID??? #676 üzenetére
Köszi a választ
Szerinted ha önjárósat vennék abban melyik a jobb az első vagy a hátsó kerék hajtott? -
lela
aktív tag
Na ma több boltba is bementem fűnyírót nézegetve.Hát őszintén nekem van 3 stihl gépem is, de most már értem a viking miért annyi amennyi.
1. műanyag fűgyűjtő ház, a drágább az kétfelé nyitható hogy könnyebb legyen kiborítani a füvet.
A fűgyűjtőn a lyukak lefelé néznek hogy lefelé fújja a port.Tisztességes anyagból van.
2. a drágábbak háza az kurva vastag (kb 2cm) törhetetlen uv álló műanyagból van, ergo soha nem rohad el.az olcsóbb azt hiszem 3 as széria az acélból
3. Az egész gépen minden részén látszik hogy gondolkodtak rajta hogy minél innovatívabb és tartósabb legyen.
Az eladó azt mondta hogy valamilyen szélcsatornás teszt is van, hogy a füvet optimálisan bele tudja pakolni a fűgyűjtőbe, tehát fullosan megtölti.Pl az alko gépeknek néztem az önjáró hajtóműve műanyag házas.
Ami kurvára idegesít hogy ahol voltam kerti gép bolt, ott nézegettem az MTD, Alko gépeket és egyik B&S gépen sincs olajleeresztő csavar.A Vikingről ezzel kapcsolatban nem tudok semmit.Azt mondta az eladó hogy ki kell borítani belőle.Ja és persze hogy az olajbetöltő a kipufogó felől van.Na most ezeket a gépeket sem előre sem a kipufogó irányában nem ildomos megdönteni, mert olaj kerül az égéstérbe.Ha meg kiszívatom tuti ott marad az alján a szmötyi. Meg fogom nézni a Viking ilyen szempontból milyen, de ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata leírhatja.Tavaly vettem egy Robix DM156 gépet és már annál is nézegettem hogy hol a fenébe van az olajleeresztő csavarja.Most akarok olajat cserélni, de akkor ezek szerint nem lesz egyszerű.Lehet szétszedem és fúrok rá egy 16-os furatot, csak kérdés hogy hova.
Egy szó mint száz a viking az nagyon tetszik, csak kurva drága. -
ANDROID???
addikt
Na szóval mivel is leszel előrébb azon kívül hogy kifizeted a zöld színt sárga márkánál. Pláne, ha nincs gyárilag leeresztő csavarja. Nekem mcculloch m46-125R gépem van, és lehet hogy kibírom 1 évben egyszer azt a megemelést ami alatt az olajat kiöntjük a gépből vagy mi...
Leeresztő csavar az nuku, és ha a vikingen plusz 20-30k ért van leeresztő hát pont lesz@rom és nem adok érte azért annyit, pláne ha nincs. Egyébként a borítsd ki belőle azt jelenti, hogy emeld meg és csurgasd ki belőle
Ott tartasz Viking-el is mint a többivel ami B&S motorral van szerelve.Szóval , ha nem tetszik a szívasd ki pumpával megoldás borítsd ki belőle, különben vidd szervizbe, ott is ugyanazt teszik vele jó pénzért
-
ANDROID???
addikt
válasz rejtőzködő #677 üzenetére
Első kerék meghajtásút nem próbáltam még.
Azt látom, hogy a hátsó kerék hajtásún van műanyag borítás a hajtáson, az első kerék hajtásnál a szíj a koszt stb be tudja vinni előre valószínűleg (a szíjnak valamelyik oldalán előre is kell mennie nem csak hátra ).
"Józan paraszti ésszel" inkább hátsó, ott a súly, az elaje úgy is csak elkapar
-
lela
aktív tag
válasz ANDROID??? #679 üzenetére
Ok Ok az ár az nyilván kicsit eltúlzott.
Akkor ezek szerint bármilyen B&R gépet veszek ne számítsak olajleeresztő csavarra?mcculloch, MTD, Alko, Solo, stb -
ANDROID???
addikt
Ez nem 100%, de nem biztos, hogy ettől kell függővé tenned...
Egy gép olyan 25-30 kg, azt asszonnyal is felemeled kényelmesen
Pont le kell sz@rni, hogy nincs leeresztő, pláne, hogy egy szivattyút 2-3k-ért meg lehet venni, ha nem akarod emelgetni...Amennyiben emeled is és nem tartod levegőben elég időn keresztül , akkor nem lesz eredményesebb mint egy pumpával szivattyúzás...
-
lela
aktív tag
válasz ANDROID??? #682 üzenetére
Az előzőt mindig felraktam egy ládára és aláfeküdtem, így minden kifolyt, de a rotációs kapából hogy engedem ki az olajat azt még nem tudom, pedig abban is le kell cserélnem. Ja és pont abba az irányba kell dönteni amerre a kipufogó van. Itt az eredménye mi lesz ha beindítod utána.
Szóval ez egy kupac szar. -
Rent
senior tag
Gardenaban sincs amit hirdetek, pedig briggs van abban is. Miutan kijarattad belole a benzint teljesen, a tolokarjat lecsukod elore, majd szepen magad fele huzod a gepet, hogy az aljat mutassa elore. En egy felbevagott 2l es muanyag palackot szoktam odatartani az olajbeonto szajahoz, es ott szepen lecsorog az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Rent: +1
Nekem épp egy WU2 (1l) doboz volt kéznél, levágtam az egyik oldalát és szépen bele lett engedve az olaj ügyesen, az olaj sehová nem fojt rá, csak a dobozba...
http://cdn.mcculloch.com/dimage.axd/productHuge/m310-0664/mcculloch-m46-125r-1ae10501.jpgNézd meg a képen, hogy az olajbetöltő nyílás hol van, amennyiben valami nem jön össze, akkor is max a műanyag borításra folyik..
A gép tényleg "nem az igazi", öntöttem az olajcsere előtt 1-1,5dl benzint, nyomtam kettőt a szívatón és 1. rántásra beindult. Felmelegedett az olaj egy kicsit, így gyorsabban kifolyik ugye.
Lecseréltem az olajat, kapott benzint, hogy a tank teljesen fel legyen töltve, és 1 rántást követően a motor járt is, 0 füstöt nyomott ki. A videót felejtsd el. Amit a videón láttál nagy szerencsétlenkedéssel lehet elérni
-
Voice24
őstag
Mi a fiammal szépen megemeltük, oldalra fordítottuk, és úgy engedtük le az olajat. Belegondolva nem biztos, hogy sokkal macerásabb, mint egy alsó csavaros gépet feldúcolgatni.
Amúgy egy kis tapasztalat erről:
az előző gépemhez képest sokkal gyorsabb vele a munka, szinte fele idő ugyanakkora terület, és a jóval nagyobb kosár miatt ritkábban kell megállni üríteni is. Az sem mellékes, hogy a motor is elég takarékosnak tűnik, nem falja a benzint, az biztos. Ami még mindig kicsit furcsa nekem, az a hajtás sebessége. Nekem még mindig kicsit gyorsnak tűnik, legalábbis az általam normálisnak gondolt fűnyírási sebességhez képest. Ha a teljes sebességével megyek vele, az bizony szinte egy sietős gyaloglásnak felel meg. Levágja a füvet, szó se róla, szépen dolgozik, de én meg ebbe a sietésbe izzadok bele, mivel a hajtás miatt csak irányítanom kell, tolnom nem. Mindegy, előbb-utóbb megszokom, talán a gyártó sem véletlenül állította olyanra, amilyen. -
ANDROID???
addikt
Nem macerásabb, még egyszerűbb is. A betöltő nyílás nem vezeti el az olajat erre-arra. Mivel egy másik gépet is is leszervizeltem, az régebbi típusú B&S motoros, az alján ott a leeresztő csavar, de természetesen abból az olaj folyt a doboz mellé is, pedig odafigyeléssel ment annak is a folyamata. Ott a betöltő nyílás is a motor hátsó sarkán alacsonyan van, de alacsonyabban, persze egy teáskanálnyi ment a betöltéskor mellé is. Az újabb típusnál egy csepp sem ment a diboz mellé sem, de betöltéskor sem.
Akinek ér annyit a Viking (amin talán van leeresztő csavar alul), hajrá lehet többet kiadni rá, azon is a B&S motor van általában...
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
-
tranceplanet
addikt
Ma megvettük a fűkaszát, MCCULLOCH B40 B ELITE személyében, 110 ropi volt. Köszönöm az ajánlást ANDROID??? Tesztelni majd a maj.1 hosszú hétvégén tudom a telken. Majd írok a benyomásokról.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
-
tranceplanet
addikt
válasz ANDROID??? #691 üzenetére
szfhvár husi Közel van a munkahelyhez, melóból hazafelé ejtettük meg. Vettünk olajat is husi és zsírt is a forgórészhez.
-
ANDROID???
addikt
válasz tranceplanet #692 üzenetére
Én is megint husq. olajat vettem SAE30 1,4l 2,79k. 3 gépbe elég is volt, mert volt itthon 1,5-2dl
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz ANDROID??? #693 üzenetére
Akkor biztos jó olaj. Majd karbantartás ügyben is jövök még szerintem kérdezősködni.
-
ANDROID???
addikt
válasz tranceplanet #694 üzenetére
Ok, de a könyvet vedd elő először azt "bogarászd" át...
-
SkyS1gn
félisten
válasz ANDROID??? #689 üzenetére
Hohóó, épp ilyen fűnyírónk van, igen bevállt ez az McCulloch. Legutóbb tavaly júliusban jártam itt pont fűnyíró témában és ez lett a vége. Tegnap volt az első idei nyírás, laza 5 óra, egy kés köszörülés után vitte szépen a durva, nagy, tél utáni, csomós füvet.
Véleményeteket/javaslatotokat kérném:
Benzines szegélynyíró kéne, muter nézegetett MTD-t 28-ért, de azt senki se ajánlja (tavaly is ezért nem lett MDT fűnyíró), a keret igazából 40k lenne. Szétnézek én is, de gondoltam írok ide is mik a tapasztalatok, meg több szem többet lát.Köszönöm előre is!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ANDROID???
addikt
Neked is 1. rántásra indult (nekem igen )?
Nézz szét ugyanebben a márkában, lehet rá frankó előtéteket is venni a kis fűkaszára, de van amelyik eleve sövényvágóval csomagolt (ha van sövény is)..Közeli rokonomnak MTD kaszája van, ő is annó az 50 körüli kategóriát célozta, hát látott már 2-3 alakommal szervizt, plusz otthon is kellett tuningolja a gépet. Szóval már bőven 65 fölött van a gép így...
-
SkyS1gn
félisten
válasz ANDROID??? #697 üzenetére
Épp ezt gondoltam hogy maradhatnék 1 márkán belűl, még passzolnak is. Meg ez is Husquarna elvileg.
Én e kettőt néztem így hirtelen:
Husquarna 122C
McCulloch B26 PSTavaly újonnan első rántásra indult 3 szivatóval, idén kicsit több kellett neki
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ANDROID???
addikt
(Nekem most is első rántásra, de az a vicc, hogy a szívatót is talán 2-szer ha megnyomtam.Azt hittem, nem fog így indulni, mert ugye egész télen pihi, de mint amikor az összeszerelés után indítottam, pontosabban most nem fulladt le, hanem járt szépen.)
A B26PS az egyenes szár miatt. Amennyiben a 122C is egyenes lenne, akkor gondolkodós, de az drágább is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest