Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
#76500480 #5507 üzenetére
Igen, a kisebb Husqvarna gépekre jellemző ez az eltömődés, pláne, ha nedves füvet nyírsz vele. 47 cm szélesnél is tapasztaltam, meg is váltam tőle. Az 53-asnál már nincs ilyen gond. Figyelj oda, hogy száraz legyen a fű, amikor nyírod. Eső után várj 1 napot, nyírás napján ne menjen a locsolás.
Nettó 30 perc nyírás azért nem kevés... Feltételezem, hogy azért vettél ilyen kis gépet, mert nincs nagy területed, ergo gyorsan levágod a füvet. Ha mégis nagy a terület, akkor 30-as akkuban gondolkodnék a helyedben, méginkább egy benzines gépben.
4 éve használok HSQ akkukat és ugyan egyet még az elején cserélni kellett, más problémát nem tapasztaltam. Hozzáteszem, hogy szegélynyíróban és sövényvágóban használom, nem kell sűrűn töltenem őket. Egy fűnyíróban azért jóval nagyobb terhelést kap.
Arra figyelj, hogy az akku lehűljön töltés előtt, mert erre nagyon kényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest