Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Van, egy pici tekercs a lendkerék alatt. Robbantott ábrát tudsz letölteni, a motor cikkszámát beírva.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Leírás alapján, részben felújította, így valószínűleg sok évig elpöfög.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amikor még keresgéltem traktort, utána olvastam ennek az MTD féle transmatic váltónak. Nekem olyan félautomata váltónak tűnt, a fékkel oldod a hajtást is. Nem lettem bele szerelmes
De kis pénz, kis foci. Ennyiért nem tűnik rossz vételnek, bele való olaj menjen bele adott üzemóránként, illetve én kicserélném a hajtásban lévő olajat is. Még valami, javasolt 100-as oktán számú benzint tankolni bele, én anno az MTD-be 95 öntöttem, volt annyi koksz a hengerfejen hogy ihaj. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A késekhez közvetlen meg a kihajtás, a motorról, kuplungon keresztül. Fura, hogy ennyire gyorsan megy 1-esben, annak pont az lenne a lényege, hogy lassan menjen előre. Nem marad rajta a szivató? Vagy nem nagyon magas az alapjárat? Nekem eddig csak hydro hajtású volt, sebesség váltóssal nincs tapasztalatom.

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Közben kiderült, sikerült megfigyelnem a szíj mozgását.
A kések állandó sebességgel forognak, csak nagyon magas volt a gaz, azért vágta hibásan.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Annyira nem vészes, domboldalt gondolom kézivel nyírnátok?
Teszek fel friss képeket, pénteken toltuk le ketten két géppel faterral a Gárdonyi telket. Úgy hogy előtte napon Fater már vágta, a két széle ami durva volt (1m gaz) már le volt vágva így 08-12:30-ig tartott. A végén kijött a szemünk mint a csigának
Egyik régi kasza maghalt, így vettünk egy új parkside kaszát, hát, ez az ergonómikus kialakítása a markolatnak inkább szar, mint jó. Maga a gép elég erős, hevedert is be lehet állítani, szóval 29 ezret megér.
Szó se róla, visszasírom a traktort, amivel ugyanezt 45 perc alatt toltuk le.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mobilon is működik.
Hirdetés közepén kb kapcsolat felvétel a hirdetővel / további hirdetései erre ráböksz, és a neve alatt látszik hogy mikor regisztrált.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezekkel az szokott a trükk lenni, hogy botok. Nincs mögötte termék, ha megnézed a regisztrációt, egy két nappal ezelőtti. A jofogas.hu nem tud velük mitcsinálni, naponta regelik újra magukat. Ami gyanúsan olcsó, az átb@szás!!
Mindig azzal kezd, hogy ráböksz a nevére, mikor regisztrált. Ne zavarjon meg, hogy cégnév, azzal is regisztrál csaló. NE UTALJ ELORE EGY CENTET SE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest