Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Vettem egy traktort édesapámnak, ilyen régebbi, CMI "márka", az OBI saját márkás terméke. Valami MTD klón.
Kiderült, h itt a faluban van egy ilyen fószer, aki ilyen mindenféle kerti gépeket javít, meg vesz/elad.
Még apu is hozzá szokta vinni a traktort, meg a fűkaszákat szervizelni, mint kiderült.
Azt a főút mellett van a háza, aztán kiteszi a hídra amit épp elad, azt láttam a traktort, na mondom megkérdezem, mi ez, azt meg is vettem.
Mivel hozzá javítani is lehet vinni, így nincs rizikó, ő is megbízható ember a faluban, neki is érdeke, h jó gépeket áruljon, átszervizelte, új gumicsövek pl, (látni a motornál, h mi lett cserélve), új ékszijak, stb.
Jobb, mint egy lomistól osztrákoktól behozott gépet venni, azoknál nem tudni mennyire (inkább semennyire) szervizelték eladás előtt.Viszont egyes sebességben is túl gyorsan megy, ezért folyton fékezem a pedállal a haladást.
Az lenne a kérdésem, h ha fékezem akkor a kések is lassabban forognak, vagy nincs összefüggés a haladási sebesség, és a kaszaház között?
A kertben kerülgetni kell dolgokat, és inkább araszolgatva használnám sok helyen, de úgy veszem észre, mintha nem jól vágna, ha fékezve megyegetek vele, és nemigazán tudom nézni az ékszíj forgási sebességét, h megállapítsam lassabban forog-e araszolva.
Vagy lehet csak azért ilyen, mert térdig ér a gaz amit vágok vele.
320ezer volt. Aztán csak 300-at kellett adni, mert úgyis mindenki lealkudná 280-290-re, azt mondta, h elég ám 300 is, meg csodálkozott, h én nem akartam alkudni, 250-ért akarta megvenni valaki már a faluból, de annyiért meg nem akarta odaadni neki. Aztán ekkor jöttem én (a városi gyüttment) a képbe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)