- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Megint segíség kéne.
Elkezdtem csinálni az általad linkelt 6 hetest, kiváncsiságból, hogy fejlődök-e valamit. A 3. héttel kezdtem a felmérés alapján. Az rendben ment. A 4. heti program viszont már 3. hete megy nálam mert nem tudom adott idő alatt megcsinálni a darabszámot. Ez úgy működik nálam, hogy ma pl: 21-25-21-21-32 lett volna, 60 mp pihenéssel. Az 1-2 meg is lett, de éreztem, hogy a harmadik előtt több pihi kell. 90mp-t vártam, de így is csak 12-t tudtam csinálni a 21 helyett. Ekkor vártam 5 percet, így meg lett kövi 21, viszont még 5 perc pihi után is csak 20 lett meg a 32 helyett.
A kérdés az lenne, hogy tartsam a rövid pihenő időket, és csináljak csak annyit amit így megy, vagy növeljem meg a pihenőt 5-10 percre? Hogy a jobb?
-
j.bravo
addikt
Hogy legyen terv, esetleg a sok helyen fellelhető “száz fekvőtámasz” program egyike?
A jobbak nem fix programok, hanem felméréssel indulnak és X edzésenként újra felmérés van, és a program a felmérés eredményétől függően folytatódik.
Ott a cél elvileg az, hogy egy sorozatban el tudja végezni az ember a száz (illetve odáig is, fokozatosan egyre több) fekvőtámaszt, azaz (tuuulajdonképpen) erő-állóképesség fejlesztés a célja (ami a fórumtárs célja is) -
-szabi-
addikt
Hi
A sérülés elkerülése miatt 8kg KB-t használok és a mozdulatok begyakorlása is célszerűbb kisebb súllyal.
Netről néztem edzéseket azok közül választottam ki a fentebbi hármat és próbálom úgy csinálni, ahogy láttam.
Kondi kiegészítésként csinálom ezért nem is akartam cifrázni.
Van átfedés a kondis és KB mozdulatok között de ezt igyekszem kardiósabbra venni.
Nekem egyenlőre tetszik a dolog.
Viszont érdekelt hozzáértő vélemény, hogy érdemes e kondi mellé rakni ilyen módon.
Köszönöm a válaszokat.üdv
szabi -
ricogsm
őstag
Igyekszem.
Már edzés utáni savasodás is megszűnt. Létezik ? (Böjt miatt)
ezt dobta az app igen. Én is néztem nagyokat. Eddig fehérje diéta híve voltam. Volt nap mikor 3-4 adag fehérjét ittam. Persze ,hogy nem fogytam.
Most a leangains diéta szerint csinálom. Egész más így 2 nap után.
Ezt a leangains oldalon talált kalkulátor szerint kaptam.
ez nagyon gyenge sztem.
Az appon nem sok lehetőség van megadni adatokat(és abból számol ). Test zsír most 28% nekem. USNavy kalkulátor szerint.
Ez meg az app szerinti tegnapi fogyasztás.Alkoholt én is kizártam akar egy kisebb pohár fröccs hazavágják a másnapod és az edzésen.
appon be is lőttem egy 21 napos kihívást.
1-1 pohár Rosé Vicet ittam hétvégente. Ennek vége. -
-
ricogsm
őstag
Ez jónak tűnik a yazio!
Össze lehet kötni az Apple Healthal. (az monitoroz mindent)
Megvetted a pro verziót?És lám ott a böjtölés
este 8 tól másnap délig? Húúú kipróbálom.
de csak fehérjét bcaa-t és aminósavat lehet inni. Vitamint be lehet venni? reggel 6h kor kezdem az edzést 60 perc után - 800 kcal kb 7h től kopogni fog a szemem.. -
ricogsm
őstag
Köszi!
Sikerült beleolvasni a ebben a leangainsba találtam egy pár oldalas pdf-t és leforditottam és most olvasom ezt a reggeli megvonást. Nem akartam elhinni. Vágási fázis nagyon drasztikus vagy 80g ch-t ír... ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most ,hogy már jobban forgatom a PDF-t
114 ről indultam 106-107 nél megálltam. 46 vagyok. szóval már óvatosan kell CF-zni.
azért jó mert 60 perc alatt 800 kalória minimum ugrik.Akkor visszaállítom a kalkulátort átlag számításra mert csak CF és futás van.
Akkor marad az edzésre járás nem lesz evezőgép
Mit értesz az alatt, hogy nem mind1 mit eszel? Miért? ha 77kg nál eszel egy pizzát , legurítasz mellé egy sört . már megvan a 80kg
mint ahogy én szoktam elcsábulni néha hétvégén.
Öregek vagyunk már az önsanyargatáshoz szoktam mondani hétvégén mikor meglátok egy jó menüt...
Ma rántott hús, hagymás tört burgonyával... volt az ebéd.
Sajnos nem számoltam. de megyek futni 5km-t. -
ricogsm
őstag
Hány cm magas, kg és éves vagy?
Nemrég jöttem rá, hogy én is deficitben vagyok. Mióta eszem megy minden heti 4-5 crossfit edzés de én szeretnék lemenni 93 kg -ra mert most 107 vagyok és tolódzkodás gyűrűs gyakorlatokhoz sok és nem tudom megcsinálni. 3x iszom fehérjét, amino X, glutamin, beta alanin és citruline + vitaminok izületvédők. 2800 kalóriás trendet követek. -
Tökmak
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen routert?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest