- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Hajrá
Egy tanács: csak azt írd be, amit megettél, akkor lesz valós a dolog, és akkor látod, hogy valóban mennyi az annyi.
Nekem pár napja nem sikerül hozni a makrókat, sok a zsír, kevés a fehérje (rántott dolgok, szülinapi torta, piálás, stb.) de mától összeszedem magam.
A durva az, hogy egyből észreveszem az edzésen.
Neked a 60-24-16% arányt az app javasolta az alkatod és a cél alapján?
Furcsállom, hogy 60% a ch arány, ha fogyni szeretnél. -
VTom
veterán
Én a Yazio-t használom. Elképkzelhető, hogy cut fázisban drasztikus a ch megvonás, de CF edzés mellett szerintem nem kell ennyire megvágni. A leangains súlyzós edzés mellé lett kitalálva, a CF sokkal több kalóriát éget.
Sajnos ezek ennyibe kerülnek, nézgem olcsó kínai másolatot is, de tesztek alapján nem érdemes megvenni. Cserébe 5 év múlva minimális bukóval lehet eladni, ha úgy alakul.
Egyébként ha fogyni szeretnél, akkor deficitben kell maradni, sajnos. Máshogy nem megy. Én 75-ről indultam, 80kg a cél, most 77-nél járok egy hónap után. Nekem olyan szempontból könnyebb, hogy zabálnom kell, csak ugye nem mindegy, hogy mit.
Ízületvédőt én is szedek (42 vagyok) meg C-D vitaminokat.
-
VTom
veterán
Van egy srác, akinél lehet venni, de már 1000€-ért adja darabját. Év elején még 320K volt a csak versenyre kibontott gép. Bánom utólag, hogy akkor nem vettem (fleségem mondott rá egy nagy, kövér nem-et :))
Egyébként nagy mákom volt ezzel, mert 250K-ért csíptem meg marketplace-en, ami jó ár, csak ugye ha az év eleji 320K-s zsír újhoz hasonlítom, akkor annyira nem -
VTom
veterán
Én a leangains protokollt követem már 10 éve,és reggelente edzek, hétvégén egyik nap délután.
Az utóbbi 2-3 évben a kalóriákra, makrókra nem figyeltem.
Év eleje óta folyamatosan növeltem az edzés intenzitást, vagyis inkább a mennyiségét. Heti 3-ról 4-re, aztán 5-re. Most 3 crossfit mellett 2 alkalommal csinálok egy súlyemelő programot.
Az elején ment szépen, erősödtem, aztán nyár elején megtorpantam, elkezdtek nehezedni az edzések, a reggeli alkalmak során fáradtabb, erőtlenebb voltam.Letöltöttem egy makró számláló appot, lemértem egy átlagos napomat, és rögtön láttam a problémát, kalória deficitben voltam. Belőttem egy 3200 kalóriás napi célt, a testalkatomhoz és a leangains célomhoz, és láss csodát, már a másnap reggeli edzés jobban ment. Azóta egy hónap alatt +2kg izom jött fel. Kicsit alul voltam táplálva.
Egyébként edzés után tolok be egy creatine + BCAA + L-Glutamine kombót, és ebédet eszek először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest