- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Hali! Találtam egy lehetséges megoldást fülzúgásra, nem végleges de sokat javít rajta, "legalábbis az én fülzúgásomon. Vannak androidos programok ahol lehet választani fehérzaj hallgatását vagy mi magunk választjuk ki az adott frekvenciát amit hallgatni akarunk fülesen keresztül, furcsa mód az én zúgásom a magas frekvencia ütötte ki amit kb 5 percig hallgattam, Az android program neve
Brainvawe, Azóta több féle bogyót ki próbáltam 1ik sem hozta meg a várt eredményt, viszont valamiért a zajgenerátor kiütötte, színte egésznapra a zúgást...
Esetemben lehet valahol valami bedugulhatott fülön belül, amit a zaj elmozdított.. -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #132 üzenetére
De van egy harmadik tippem is, agyalapi mirigy duzzanat,pont ott van ahol a fül részei, persze az agyalapi középen van valahol de bőven nyomhatja az ereket daganat esetén.
Ezt azér még meg próbálom kideríteni. -
Marcsello31
őstag
válasz
#73820095 #131 üzenetére
Rendben itt is köszönöm szépen! Gyanítom hogy meszesedés plusz kerlngés zavar.
Cavintont írtak fel rá, érdekes mód javult a szaglásom és az íz érzékelésem tőle, de a fülcsengés csak alig javult. vérnyomásom naponta mérem, 120tól 150ig szokott lenni, ideg állapotfügő, de szedek vérnyomás csökkentőt is, az színtben tartja de a zugást nem.
köszi mégyszer, Elgondolkodtam már többször hogy most kellene dohányoznom innom mittomén.. pont ez a baj? -
Marcsello31
őstag
Kezdem gyanítani hogy nálam a nyaki meszesedès, ès keringés zavar okozhat, sajnos azóta már a másik fülem is cseng, ami nyomás hatására megszűnik, ilyen változó hullámban jön elő. Nagyon fura, hogy semmaz mri sem a vèrkèp sem a cukorral nem volt gond, mèg a füllel sem.
Ha tornáztazom a nyakam jobb, de èrzem hogy hol lehet elmeszesedve a nyaki tartó hátsó rèsz. Nincs valami erősebb vèr ès meszesedès ellen ható tea?! Annó az orvosnak megjegyeztem hogy mikor a kontraszt anyagot belèm adták, az megmozgatta a meszesedett rèszeket ès a teljes zúgás is abba maradt, de amint vissza ált az alap állapot, újra előjött a zúgás. A cavinton az ami mèg hat, de nem 100. Na majd ha valaki reagál ès válaszol azt megköszönném. -
Marcsello31
őstag
A fehér zaj jó ötlet, kell egy mp3mas usbès lejátszó nem telefon. Arra rá tölteni ès mehet egész èjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest