Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Halihó!
SMSL P2 tápegységem ground loopol a PC tápegységgel. Egy földön van az összes konnektor. Leragaszthatom szigszalaggal a földelés érintkezőit vagy nagyon nem ajánlott? -
HoaryFox
őstag
No, megjött az SMSL sAp-12-es, elkezdtem hallgatni és basszus
Én kis naiv, azt hittem, hogy a Sound Blaster fejhallgató kimenete mennyire jó, de most már leesett. Főleg a mélytartományon veszem észre, hogy sokkal precízebb, pontosabb, természetesebb, a SB meg ilyen puffogós, túltolt volt.
Remélem a Sanskrit is ekkora előrelépés lesz -
HoaryFox
őstag
Hifi-express-nek mennyi az átfutás ideje? Pénteken rendeltem, eddig a pillanatig egy pisszenés, annyi sincs
-
HoaryFox
őstag
Oké, akkor játsszunk komolyan, ha már elkezdtem
Milyen DAC lenne hozzá az ideális választás? Gondolom egy SMSL M8A lenne az ideális, csak hát sokkal több dodó, mint amennyit még kipengetnék.
Az általad ajánlott Sanskrit meg hát... egyrészt furán nézne ki egymás mellett, másrészt alapból sem tetszik a kinézete, de az ára igen. Esetleg, ami jobban passzol mint tudásra, mint kinézetre a SAP-12-höz? -
HoaryFox
őstag
No, Bodz mester tanácsára berendeltem egy SMSL SAP-12-t, meglátjuk mit hoz ki az X-Fi HD-val karöltve.
-
HoaryFox
őstag
Oké, kezdjük újra:
Egy Sennheiser HD58x és egy Genius SP-HF1250B meghajtásához keresek DAC+AMP kombót, árat húzzuk meg egyenlőre 200 €-nál (~60ezer). -
HoaryFox
őstag
Esetleg róla van tapasztalatod?
FX Audio DAC-X6Szeretem a neutrális hangzást, a HD58x ebben jó partner, csak érzem, hogy ennél tudna többet is. Jó szól az X-Fi HD-val is, de biztosan van még tartaléka.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sennheiser H58x-et egy Creative Sound Blaster X-Fi HD USB-ről hajtok meg. Kérdésem, hogy mi lenne a következő lépcsőfok minőségben és/vagy árban? Állítólag nem valami minőségi cucc, legalábbis nagyon lehurrogtak a vezetek nélküli fejhallgató topikban, mindegy is. De azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
USB vagy optikai bemenet, jack és RCA kimenet a minimum (hangfalat is szólaltetnék meg rajta, semmi extra Genius SP-HF1250B).Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest