- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Rick3D #102631 üzenetére
Én ezt vettem cimborának, elég jó. A Solo volt a másik alternatíva, de ennek a fejhallgató erősítője erősebb, olcsóbb, hasonlóan stabilnak mondják a driverét, és a szoftveres körítés sem gyengébb. A dizájn nyilván ízlés kérdése, engem piros eszközökkel kenyérre lehet kenni, ezzel együtt a fehér Minifuse szerintem atom jól mutat.
-
s4tch
veterán
válasz
Rick3D #97085 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy bármilyen népszerű a Solo, a fejes része a mostani generációnak inkább közepes, mint combos (azért a fent említett Steinbergnél egy számmal még az is jobb), úgyhogy ha fontos a fejes rész is, akkor inkább az Universal, Arturia, Audient vonalon nézelődnék. Nyers erőben az Arturia Minifuse a nyerő, én is elgondolkodtam rajta a Motu M2-m helyett.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Rick3D #62989 üzenetére
Igen, ez fog működni. És bőven elég is a Geniushoz. Ha gyorsabban kell, akkor Amazonról pl. egy ilyen.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Rick3D #62879 üzenetére
Valami ilyesmi. Gondolom sokat azért nem költenél.
(#62873) Ba cy lus: Előfordul a kínaiaknál, hogy ténylegesen csak több hét után adnak fel valamit. Eladótól kérdezd, hogy mizu.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Rick3D #62183 üzenetére
Legalább, de tényleg legalább egy X-Fi HD USB, Omni, vagy E18. Rendes keret az 50-től, de hát annyit egész biztosan nem fog költeni...
De 10k (körül) alatt Xonar U3, BlasterX G1, SoundBlaster E1, vagy külföldről SMSL X4/Sabaj Da1.(#62184) Pszicho: Szia! [link]
(#62185) Tim82: Furi. Eddig sem ment vagy ez valami új keletű dolog?
(#62188) Rick3D: Azt mondanám általános szabálynak, hogy világoshoz ne vegyünk világost, sötéthez sötétet, stb, kivéve ha 100%-ig biztosak vagyunk a dologban (meghallgatás és/vagy kellő tapasztalat). Ezt ránézésre semmiről sem tudod megmondani. Lehet persze olvasgatni, vannak gyártóra jellemző hangképek, szintén tapasztalatból eredő feltételezések (pl. olcsó Sabre hang, TPA6120-szal vigyázni kell), stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest