- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
acronka #111343 üzenetére
Nem mondhattam ilyet, ha nem így van. Az AVX-esről nem tudtam vagy azt gondoltam, hogy ugyan azt hirdetik mind2 helyen. Akkor én érthettem félre.
Mindenesetre az archivált hirdetésemben egyértelműen leírtam, mi micsoda.Az Extrában ALPS Blue van, míg a simában ALPS RK097, más diffi lényegében nincs. (Csak a crossfeed, amit legtöbben nem használnak s a kondik, amiket meg szerintem nem nagyon hallani...)
#111344: Azért vélemény és trollkodás közt elég nagy a szakadék. (Megalapozott) véleményed arról lehet, amivel már találkoztál.
-
stellaz
veterán
válasz
acronka #111311 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ez az enyém volt korábban, az az utolsó MFA2 volt, ezt bkercso is megerősítette. De ha megírod priviben ki az eladó, akkor elvileg meg tudom mondani biztosra (legalábbis 1-2 hete a vevő hirdette itt).
Nagyon jó hangú cucc, ezt meg tudom erősíteni. Hozzá veszel egy HE400Se planárt olcsón, megkérdezed Novát, hogy mit kell rajta tuningolni és meg is érkeztél oda, ahonnan csak egész többszörös pénzek kifizetése után lesz érdemi előrelépés. -
Polllen
félisten
válasz
acronka #111304 üzenetére
Nehéz ügy, mert mindkettő jó.
Ha belefér a 80k és fontosabb a külcsín, akkor A30 pro. Funkcionalitásban is többet tud, de ez csak akkor előny, ha érdekel.
Ha nem különösebben érdekel a külseje, de az ár/érték arány fontosabb, akkor meg mfa.
Lesz olyan fejes, ami nem passzol egyikkel vagy a másikkal az ízlésedhez, ez ilyen.És mindkettőt el tudod majd adni, mert egyik sem rossz termék.
-
bkercso
nagyúr
válasz
acronka #111311 üzenetére
Belső fotót küldj kérlek alulról-felülről és onnan. Vissza is küldheted egy final upgrade-re (sok év után végre befagyott a dizájn... huhh!)
Weboldala majd a cégnek lesz; ez a fórumon csupán kézzel készült hobbitevékenység volt. Nem tekintem őket "terméknek", mert folyamatosan változtak.
-
nLali
őstag
válasz
acronka #111308 üzenetére
Én ezt csinálnám : megvenném az MFA-t, mert arról tudom, hogy jó. ( persze a topping is lehet elég jó, csak az +30 )
Amit megspórolnék az erősítőn, azt hozzátenném a fejesre szánt pénzhez. És akkor már lőtávolban lehet egy használt nyitott Sundara például, vagy AKG K712 Pro. Vagy amit szeretnél.
Én az MFA-t használtam agybadugós fülessel is. 0 alapzaj, gyönyörű hang. -
nLali
őstag
válasz
acronka #111306 üzenetére
Melyiket látnád szívesebben otthon?
Én a 2.1 verziót néhány más erősítővel összehasonlítottam és nekem az MFA tetszett jobban. Utána vettem a harmadik generációt, ami előrelépés volt a 2.1-hez képest.Ha a kinézetével meg tudsz barátkozni, akkor a hangját szeretni fogod.
Pont ezt a toppingot nem hallottam, nem tudok véleményt mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest