- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
bkercso #74530 üzenetére
Ezt csak holnap tudom megmondani. Amúgy tudom, hogy ennyi idő alatt nem lehet kopás, pár potit már elhasználtam, ennyi idő alatt nem mennek tönkre. Esetleg hibás lehetne még, de az sem nagyon valószínű... Még Piher-ben sem láttam olyat, ami ennyi idő alatt szétment volna. 30-40 éves erősítőket is (ha kicsit recsegett a poti) fel lehetett éleszteni egy kis kontakt tisztító és kenő spray-el, amik utána hibátlanul működtek tovább.
Holnap megnézem, ha lehúzom a Spartan-t, akkor mi a helyzet. -
niof
veterán
válasz
bkercso #74492 üzenetére
Ja! Jut eszembe, az elejére elfelejtettem válaszolni. Csak akkor "sistereg", mikor forgatok a potin. Klasszikus kopott/koszos poti hangja van ilyenkor, de ha nem nyúlok hozzá, nincs semmi nem oda való hang. És érdekes, ahogy minél többet forgatom, egyre halkabban csinálja, de meg nem szűnik. Ha koppanásig felhajtom, akkor nem csinálja, csak lejjebb.
-
válasz
bkercso #74500 üzenetére
Nincs tapasztalatom, csak az olvasottakra tudok hagyatkozni, amúgy meg nálam nem elsődleges feladata lesz pl dacok közötti átmenet tesztelése, hanem kimondottan az egyéb MIDI eszközök hangját szeretném majd hangfalakon is hallani. A fejhallgató kimenet az eszközön így is megmarad, mint elsődleges “monitor” forrás.
A harmadik képen olvasható a gyártó leírása is.
Ribi, ribizly: Köszi a választ!
-
Ear001
addikt
válasz
bkercso #74389 üzenetére
Más a megoldás. A Bakoon, hasonlóan a Sparklerhez, az Audio gd-hez a Krellhez meg még néhány céghez, a kimeneten árammal hajtja meg a következő készüléket, vagy hogy mondják szépen magyarul azt, hogy "current-mode signal transfer between components". Ők erre szabadalmaztattak egy saját diszkrét elemekből álló op-ampot is Satri néven, ami nagy impedanciás fejeseket meg tud hajtani árammal. Itt van róla egy teszt, ahol némileg körüljárják a témát.
-
-Skylake-
addikt
válasz
bkercso #74360 üzenetére
Raadasul emlekeim szerint az a ket fele bekotes ugy nez ki, hogy van a Sony fele es van a vilag osszes maradek fulese. Egyszer par eve bongesztem speedshopot talan ahol volt egy Sony telefonos headset valami 19ezerrol talan 4 vagy 5 ezerre leertekelve. Odamentem vettem vagy 4et. Hamar rajottem miert volt igy leertekelve (kizarolag sony-ericsson telokkal volt hasznalhato emiatt a felcserelet 4 polus miatt)
-
-
kecstama
tag
válasz
bkercso #74218 üzenetére
Időm elmenni próbálni max karácsony fele lesz, addigra meg ki tudja hova viszik addigra. Hát akkor egyenlőre marad a Rolika.
Viszont ha már itt tartunk, egy olyan kérdést is feltennék hogy: az USB kábel minősége mennyire érezhető a hangon? Próbálgattam azzal a párral amit találtam, semmi változást nem tapasztaltam (Igaz, egyik kábel sem "highend", telefonhoz, egyéb cuccok hoz kapott kábelek)
-
kecstama
tag
válasz
bkercso #74212 üzenetére
Roland Mobile UA (UA-10M pontosan)
A lecserélés alatt, végülis annyit értettem hogy ő csak előerősítő és DAC-ként fog működni. a "végerősítést" oldaná meg a Presenter .
DAC: AKM4414EQ
Low-pass filter: OPA1642 FET
DSP (ha számítana): Roland ESC2Edit: Kép a PCB-ről http://prosound.ixbt.com/interfaces/roland/ma10/pcbs.jpg
-
Ulf
tag
válasz
bkercso #74177 üzenetére
Az összes kábelt kihúztam,visszadugtam. Kipróbáltam másik rca kábet is a DAC és az erősítő közé A hangfal egy régi Genius hangfal, csak azért írtam mert az is a DAC-ból kapja a jelet. Amúgy a bal oldali hangfal is halkabb. És más fejhallgatóval is ugyan ezt tapasztalom.
A legjobban akkor szimulálható ha teljesen lehalkítom a zenét majd elkezdem feltekerni amikor a jobb oldal már halkan szól a bal még néma. -
verybigboy
senior tag
válasz
bkercso #74155 üzenetére
De most látom, itt nincsennek "lábak", így azok is kellenének.
Mivel szó került hogy szögletes láb, vagy nem ... kellene láb is a PCB-hez, na akkor milyen lábat kellene ezekhez még venni akkor hogy aztán az egész be is menjen majd a foglalatba?
Nem e téren dolgozok, így jól jönne a segítség ... ha lehet konkrét linkkel, vagy konkrét "specifikációval"
-
verybigboy
senior tag
válasz
bkercso #74151 üzenetére
Drágának nem drága (5-800 Ft) de inkább az hogy ha nem megfelelő (hangilag) akkor természetesen nem kell használni (hisz mindent tulképpen a hangért teszünk itt, az az elsődleges szempont most).
OK, akkor marad forrasztás.
Pl. ezt vehetem?
SOP8 SO8 SOIC8 TSSOP8 MSOP8 to DIP8 Adapter PCB DIY Conveter Board --- [link] -
niof
veterán
válasz
bkercso #74081 üzenetére
Nem volt vele gondom sosem. Mondjuk telepítéskor, meg a beállításakor jó alaposan át kell nézni, mert rengeteg paramétert meg lehet neki adni. Bitdefender-t használok nagyon rég óta, ha gond lenne vele, az bevinnyogna rá, az fix.
#74089 SteadyMan
Valószínűleg te is rosszul állítottad be. Párhuzamosan használok Firefox-ot és Chrome-ot, és sosem állított el semmit. Ha jobban belemész a beállításaiba, akkor meg lehet adni, hogy mit töltsön le, illetve mit figyeljen. A találati listában meg lehet szűrni, még azon belül is, hogy mit mutasson (kép, videó, audió ect...). Semmi feleslegeset nem tölt le, ha jól van beállítva.Amúgy csak az asztali kliens kell, a böngészőbe én nem engedem beépülni. Egyedül a vágólap figyelés van engedélyezve nálam. Mondjuk pl. másolok egy YT linket, azt automatikusan elemzi. De a beállításaiban meg lehet adni (pepecs, de meg lehet,) hogy milyen minőséget monitorozzon weboldalanként. Még a formátumot is be lehet állítani, meg hogy konvertálja e letöltés után, vagy hagyja úgy, ahogy lejött. Ha ezek nincsenek beállítva, akkor valóban mindent le akar tölteni, amit az adott oldalon talál, pl. YT videónál a kommentelők avatarjától kezdve a playlist teljes tartalmáig mindent. Szóval, erre rá kell szánni az időt (egyszer), utána jó lesz. Egyszerűen paraméterezni kell, hogy mit csináljon.
-
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #73941 üzenetére
Én már régóta a 4k video downloadert használom klipek letöltéséhez, mert tök egyszerű a használata.
-
niof
veterán
válasz
bkercso #73941 üzenetére
JDownloader
Mindenhonnan is letölt mindent... -
PuMbA
titán
válasz
bkercso #73941 üzenetére
Formátumok lekérése:
youtube-dl -F 'http://www.youtube.com/watch?v=xxxxx'
22-essel jelzett audió vagy videó sáv letöltése:
youtube-dl -f 22 'http://www.youtube.com/watch?v=xxxxx'
22-es audió és 123-as videó sáv letöltése és összeillesztése:
youtube-dl -f 22+123 --merge-output-format webm 'http://www.youtube.com/watch?v=xxxxx'
WebM az Opus hangkodek és a VP9 videó sáv miatt kell, ha H264-et és AAC-t szedsz le, akkor MP4 kell, de az sokkal több helyet foglal és nem érdemes leszedni. -
törölt tag
válasz
bkercso #73927 üzenetére
Engem viszont érdekelt a dolog, keresgéltem itt, és csak találtam valami technikai magyarázatot rá (tőled
), miért hallhatom a 2x erősítésű Presentert ugyanazzal az OPA2228-cal annyival jobbnak az 5x-ösnél: [link]
Minél kisebb az erősítés, annál kisebb a torzítás, mert nagyobb erősítéstartalék marad torzításkioltásra.
-
Sinesol
veterán
válasz
bkercso #73927 üzenetére
Ezen én is erősen gondolkozom, látva, hogy milyen óriásit fejlődtek a tápok, a régi %-os nagyságrendű feszültségbeli kilengésekhez képest ma már század meg ezredszázalékos pontossággal képesek tartani az értékeket. Nem is tudom van-e olyan iparág, ahol ilyen nagyságrendbeli fejlődés ment végbe az elmult években, nem is csoda, ha van különbség.
-
törölt tag
válasz
bkercso #73925 üzenetére
Ez a vintage DT440-nel van így elsősorban. Nem olyan értelemben fáraszt, mint sok más fejes, aminek kiemelése van valahol, egyszerűen nem megfelelő láncban nehezen áll össze vele a zene, és ha ez nincs meg, akkor unalmassá, érdektelenné válik (ez is tud fárasztani). Ha viszont megkapja, ami kell neki (és ez nem csak a karakteren múlik), akkor a kényelmetlensége ellenére is órákig hallgatom érdeklődve, nem tudtam megunni eddig.
Amúgy elég könnyű kibillenteni a harmóniából, pl. a PC-mről mint forrásról már ugyanaz az x-usb-vel kezdődő lánc sokkal jellegtelenebb hangú, mint mobilról Neutronról: iszonyat kijön pl. kórusművön. -
törölt tag
válasz
bkercso #73922 üzenetére
Aligha én vagyok a megfelelő személy erre.
De egy másik Presenter2-ben kipróbáltam, az 5x erősítésű, de nem csak abban más, az ugyanis nem 12, hanem 24V-os. Nekem valahogy nem jött be abban, nem szívesen hallgattam, még csak nem is emlékeztetett az én Presenter2-mben nyújtott produkcióra.
Benne van persze, hogy valójában egy technikailag inkorrektebb hangot tartok jobbnak, de hát örülök, hogy egyáltalán hosszan hallgatható, magával ragadóbb hangot kihoztam valamelyik opamppal a Presenter2-mből. -
törölt tag
válasz
bkercso #73916 üzenetére
Mert a nyílthurkú erősítése óriási, a Presenternek a végfoka meg erősen színezős, mert együtemű A-osztály, így oda kell is az extra torzításkioltó képesség.
Csak kiderül időről-időre, hogy az ember ízlése mögött valami technikai ficsőr is rejlik.
Múltkor benéztem szerintem, hogy anomáliát hallok az OPA2228 miatt, ugyanis a mobilom az egyik otg-kábellel (melyikkel, ha nem a legjobb hangúval, de amúgy mindhárom itthoni filléres darab) különösen szeret szemétkedni, tehát gyakran nehezen is észleli (áramot azt mindig kap onnan), és nem nyitja meg a Neutront sokadik ki-bedugdosás hatására sem (a ki-bedugdosás amúgy szinte alap nálam akármilyen otg-kábelnél az x-usb-vel), ilyenkor ideiglenesen másik kábelt használok, aztán utána kicsit később szerencsés esetben már jó a problémásabb kábel is. Nem tudom ezek amúgy miért vannak, olyan is megesik, hogy elkezd pattogni a hang (ez volt aznap, mikor az OPA2228-at beüzemeltem). Valamikor meg teljesen tünetmentesen megy ugyanezzel a kábellel.
Időnként kipróbálom a Musiland 04 MX-et is, azzal valahogy mindig olajozottan megy, még ezzel a legproblémásabb kábellel is, tehát ezt kifejezetten az X-USB-vel szereti csinálni.
A kérdés az, hogy OPA2227 ilyen körülmények között is ajánlott a 2228 helyett a 2x-es erősítésű Presenterbe? Ha feltesszük, hogy a forrás nem rendetlenkedik, milyen változást jelenthetne? Igazából most már fogalmam sincs, mit jelent az hangzásban, hogy esetlegesen gerjed a 2228. LM4562-nél hallottam gerjedést még régebben, ott volt valami helikopter propeller-szerű zaj, de itt olyat nem hallani. -
verybigboy
senior tag
válasz
bkercso #73884 üzenetére
Értsem ez alatt akkor azt hogy ha 18V-3A az előírás akkor teljesen megfelelő épp ennek megfelelő specifikációval rendelkező tápot venni?
Másik, Meanwell-nek több féle tápja is van, nekünk (audio) oldalról mely vonal ajánlott inkább?
Természetesen mindkettő teljesíti: 18V-3A - t, de 2 féle kivitelben is elérhető???
-
-
bkercso
nagyúr
válasz
bkercso #73873 üzenetére
Más előnye kb. nincs.
Nem akarom feldobni a magas labdát és napokra megint elintézni a topikot, szóval: egyrészt processzáláskor - stúdiómunka - számít (és ezért is alkalmazzák régóta) a nagyobb mintavételi frekvenciákat, másrészt néhányan hallani vélnek 20kHz felett is. Utóbbiról nincs tapasztalatom, sose figyeltem pl. a sztereó teret supertweeterrel és nélküle. -
Sinesol
veterán
válasz
bkercso #73856 üzenetére
Nem kell ahhoz több milla, van párszáz dolcsiert is olyan rendszer Dac+Amp, ami bőven 16 bit felett van felbontásban, igazából ez azért erősen általános már manapság, csak az r2r-nél divatos még gyakran a 10-13 bit, bár ott is vannak azért már jobbak elvétve. Amihez több milla kellhet, az inkább a valós 20 bit visszaadása, na az már kemény dió.
I.T.E.M : Mondani sok mindent lehet, azért tartják a marketingeseket, csak az a baj, hogy gyakran egészen mást mutatnak a mérések. Persze lehet, hogy az emlitett DAC éppenséggel tényleg nagyon jó, de én már eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban. -
Sinesol
veterán
válasz
bkercso #73842 üzenetére
Pedig objektive is erosen kerdojeles egy olyan keszulek, ami még egy CD felbontasat sem tudja visszaadni. Megy a beszelgetes a minosegi zenerol meg nagyfelbontasu anyagokrol a hifiben, közben meg az adott cucc fizikailag képtelen visszaadni öket, de persze azert halljuk a kulonbseget , mert a fül szamit... wtf?
-
Ribi
nagyúr
-
ribizly
veterán
válasz
bkercso #73776 üzenetére
Hogy kiegészítsem egy gondolattal azt amit írtál:
Nem olyan régen (~fél éve) összehallgattuk a HD6xx, K7xx, HD800 feleseket NFB-11, P20 kombóval. Elméletileg a P20 semmilyen körülmények között nem lehetne jó a HD6xx-el. Erre volt valami koncert felvétel, amit ez a páros úgy "megtöltött élettel", hogy csak ment a pislogás. Bármilyen másik kombót próbáltuk, mindegyikben csak szólt valami zene. Hangsúlyozom ez egy szám volt. Szóval nem elég, hogy pl. fárad a tesztelő, de egy ilyen szinergia (?) esetén nem tud elfogulatlan lenni, mert élményt kapott, amit nem lehet kimérni. -
vlaca2
tag
válasz
bkercso #73733 üzenetére
Hi!
A mai "trendi" hangzásvilág, nem állítható elő egyszerűen egy kompreszorral, de van már AI-al megvalósított mastering, szóval van remény, ha tényleg ezt szeretnéd
pl:
https://aimastering.com/ -
alphamooncam
őstag
válasz
bkercso #73513 üzenetére
Nem zúgnak a trafók (toroid), gondolom ez jó jel.
Van más nyilvánvaló jele egy DC offsetnek?Nem szeretnék DC stoppert venni, ha nem kell, ill. nincs hozzáférhető true RMS multiméterem.
De a feszültség legalább stabilnak tűnik, péntek hajnali 1/2 5-kor.
Ezt meg kölcsönkaptam (gyártva 1979)
Nekem csapottnak tűnik a sinus teteje, de ez az első ilyen mérésem, a Te tapasztalt szemed mit lát?
Itt valamit elb@-m?
Sinus alsó görbéjét szerettem volna kinagyítani, jobban láthatóvá tenni a csúcs körüli torzulást (?!)
Mit lehet még ezekből a képekből látni?
Ami eszedbe jut! Köszi !
-
Tin
veterán
válasz
bkercso #73535 üzenetére
Azert nem gagyi a gepem, a tapom sem gagyi (Be Quiet 650W), plusz also tapos a haz, az USB-k meg felul vannak, de a trafonak ez a vekonyka kabele biztos osszeszed ezt-azt, plusz ugyanabba a konnektorba van dugva, amibe a gep. Raadasul sajnos a haz, amiben most lakom, eleg regi, szoval biztos nem a legjobb az elektromos halozat is. A sajat hazunkban nem volt gond, 4 eves, nulla zaj sehol. Itt meglatjuk
Ha valami nem oke, vagy zajos, vagy ilyesmi, majd ugyis kerdezek
-
niof
veterán
válasz
bkercso #73532 üzenetére
Ezért írtam, hogy leegyszerűsítve. Bár 100 kHz tartományig nem néztem soha, de mikor még volt módomban, a saját építésű (lineáris) tápjaim közül többet is megnéztünk szkóppal, terhelve is, és nem volt velük gond. Pedig csak a legegyszerűbb alapelvek alapján lett összerakva. Egyikben volt LC tag, valahonnan nyúltam, már nem emlékszem, de az is jó volt. De a minőségi alkatrészek is sokat számítanak. Olcsó, kínai puffereket pl. én egyáltalán nem használok, csak Elna, Nichicon, Rubycon, Panasonic gyártmányokat. Alacsony kapacitásnál meg általában Wima-t. De igyekszem az aktív alkatrészekből is a minőségit venni. Meg hát nem teljesítményerősítőkről beszélünk, hanem párszáz mW-ról max. Itt szerintem nem rossz megoldás, hogy a DC rész egyben van, és a lehető legkisebb helyen megoldottak mindent, és az AC-t vitték házhoz...
Akinek nem inge, ne vegye magára, de ha valakinek annyi esze sincs, hogy a nem használt fogyasztót áramtalanítsa, annak úgy kell! És itt nem is elsősorban a fogyasztásra gondolok. Ezek is elromolhatnak, egy szarul megtervezett kapcsolás, egy zárlat, egy kis szikra, és ég a ház. Szó szerint. Szóval, érdemes lekapcsolni, ha nincs használva. -
Tin
veterán
válasz
bkercso #73532 üzenetére
Koszi mindekettotoknek a kimerito leirast.
Van kapcsolhato konnektor/hosszabbito, de a trafot az asztal ala fogom tenni, es nincs sok kedvem folyton lemaszni hozza. Van egy hosszabbito az asztalon is, ha nagyon zajos, majd atteszem abba, de nem akartam ezt a "krumplit" is az asztalon tartani. Zajt ugyis ossze fog szedni, mivel ott a szamitogep, de nem hiszem, hogy a 100 dollaros erosito meg a 100 dollaros DAC akkora hatalmas minoseget kepvisel, hogy ezzel foglalkozni erdemes. Engem max az zavarna, ha kikapcsolt erosito mellett is van hangja a trafonak, pl. az akkutoltomnek is van, es azert az mar zavaro, viszont csak heti 1x megy par orat.
A hangot meg meglatjuk. Mivel kb. fel eve nem volt ez a setup hasznalva, az RCA kabel meg uj is raadasul, ugyis kell 10-20 ora az osszes komponensnek, mire "beall", es ebbe a fejhallgatot is beleertem, mivel fel evig dobozban volt. Ugyhogy majd jovo heten fogok tudni barmit is mondani rola.
Bizom Bodz-ban, eddig mindent o ajanlott, es amikor a Z40-et megvettem, es vegre "megerkezett" a "test" (vagy nem tudom hogy mondjak) a fejeseimbe, akkor tudtam, hogy pont erre van szuksegem. Ha ugyanezt tudja a Magni is, az nekem tokeletes.
-
vlaca2
tag
válasz
bkercso #73418 üzenetére
Jól hangzik!
Sok cikk van valóban, pont ez a nehéz hogy a hozzánemértők nem nagyon tudnak eligazodni hogy melyik csak PR, melyik féligazság, melyik valóban számít stb.
Persze nyilván “sok út vezet a boldogsághoz” , de egy útmutató a Te szemszögedből szerintem többünknek is érdekes olvasmány lenne.
Ha egyszer lesz rá időd/kedved -
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #73406 üzenetére
"AVX HM-topikban voltak mérések a DAC órajelgenerátorának jitterén szépen meglátszott, ahogy keresztülsétálnak a szobán. 1-10Hz tartományban. Ez a mikrofóniázás érzetre puhítja a basszust."
Pont erre gondoltam, szóval akkor kimutatható volt, szuper. A kérdésem így akkor továbbra is ál: "Miért nem tervezik úgy akkor eleve ezeket az alkatrész beépítéseket/készülékházakat, hogy elnyeljék a "káros" rezgéseket?""A kommersz hifiben az egyetlen kritérium, hogy szóljon, és ez a több százezres kategóriára is igaz."
Ez nem igaz. A kommersz hifiben, és főleg a több százezres kategóriában minden létező/nem létező problémára figyelnek, pl. csúcsminőségű alkatrészek, magas kategóriás DAC chipek, igényes készülékház stb. Főleg abban a kategóriában várják el az emberek, hogy a gyártók mindenre is figyeljenek, a pénzükért cserébe. Ezeket a marketing anyagok pedig mindig ki is domborítják, ahogy próbálják elnyerni a vevőket, de ez már más tészta.Épp ezért nem értem, hogy ha ez egy valós probléma, mint ahogy állítod (és az AVX-es mérés), akkor erre egy gyártó, aki adott esetben mondjuk $6000-ért árulja a készülékét, miért nem tervez megoldást gyárilag az adott alkatrész és/vagy készülék alá. Főleg úgy, ha mindez egy $5-os szilikon alátéttel megoldható.
Röviden: én csak azt nem értem, hogy ha tényleg lenne bármi haszna annak, hogy szilikon/zselés alátétet raktok a dac/amp alá, akkor _szerintem_ a gyártó (főleg sok százezer ft.-ért) tuti megtette volna már, mert ezt is tudná a marketing anyagban propagálni mint feature.
Nem téged vonlak kétségbe, de ez itt nekem egy ellentmondás
(#73405)Tulku:
Értem, köszi, akkor ez egy remek példa, a csöves erősítők esetében van ahol a gyártó gondol erre. Igaz ez egy mobil készülék, lehet hogy amiatt.
Egy dac/tranyós erősítő esetében nagyobb kérdés, hogy létezik-e példa rá.Röviden: én csak azt nem értem, hogy ha tényleg lenne bármi haszna annak, hogy szilikon/zselés alátétet raktok a dac/amp alá, akkor _szerintem_ a gyártó (főleg sok százezer ft.-ért) tuti megtette volna, mert ezt is tudná a marketing anyagban propagálni.
-
Tulku
veterán
válasz
bkercso #73407 üzenetére
A szerintem-mindenképp kontextus azt jelenti ebben az esetben, hogy "véleményem szerint" tehát "én" " mindenképp alkalmaznám"...így feltételes módban, mert nem alkalmazom, nincs ugyanis ilyen egységem...
Mérésekhez: igen nagy érzékenységű mikrofonom (B&K 4134) van egy zárt rendszerben (IEC 711 coupler légmentesen lezárva IEM-mel) és bizony szomszéd szobában lévő csekély mozgásokra berezzen a mérő szoftver görbéje...
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #73400 üzenetére
Miért nem tervezik úgy akkor eleve ezeket az alkatrész beépítéseket/készülékházakat, hogy elnyeljék a "káros" rezgéseket?
Én ezért nem értem, hogy miért lenne bármi hatása egy ilyen rezgés elnyelő alkatrésznek, mert ha lenne, akkor az probléma lenne, és akkor a gyártók már eleve terveznének ennek megoldást.
Létezik egyébként erre bármilyen mérés ami kimutatta már, hogy, igen a rezgések beleszólhatnak a dac/erősítő kiadott jelébe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok