- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
válasz
_seth_ #11523 üzenetére
Vidd el szervizbe! Vélehetően vezérlő hibás lesz! Nekem is volt hasonló hibám egy Toshiba laptopnál nem olcsó mulatság. Esetleg próbálj meg még egy formatot de szerintem ez már megvolt ha az sem segít még van egy driver genius progi ami mindenhez leszedi a legfrissebb drivert! Ha egyik se nyert akkor szerviz!
vagy ha van valami szerelő ismid az talán tudna segíteni!
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #11522 üzenetére
Egyetlen kérdésem lenne csak:
3 usb port van a notin. A noti felső sarkánál lévő működik teljesen. A másik kettő ami egymás mellett van arra bármit rádugok tölti, felvillan egy picit de utána fel nem ismer semmit sem és mind1, hogy milyen drivert telepítek azon csak áram jön de adat nem... ötlet?
Xa2528-asról van szó.
-
keszo
őstag
válasz
_seth_ #11514 üzenetére
Hali
esetleg ez? -
cigam
titán
Mi a probléma ezzel?
Az Intel készíti az alaplapjaihoz. Te akartál Intel programot
(Attól, hogy Intel proc. fut a gépedben, még nem lesz intel alaplapja)Esetleg ez a [Temperature Monitor] jó lehet.
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok!
Csak most értem vissza. Nálam 3,3 (nem valami nagy szám, de legalább megy). visszateérve a tapasztalatokra: nálam az XP-nél nagyságrendekkel gyorsabb, egészen meg vagyok lepve. Indulás, kikapcsolás, programok indítása, sokkal jobb és gyorsabb). én szerintem a Vista sokkal-sokkal fejlettebb, mint az XP. Nincsenek belassulások, fagyások, stb. persze egy jobb GPU-val még jobb lenne. UI: hogy tudok ide screenshot-ot linkelni? -
-
Vangelis
félisten
Nem szedtem ki, mert sietve raktam össze, csak kifujtam a port belőle..meg venti tisztítás.
majd keresek egy képet a sodimm ramról.
Ha erre gondoltál, akkor nem iylen azt hittem jobban hasonlít a mezei ddr re, ennyire láma azért nem vagyok.
akkor sima ddr kell bele.....:örülök.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest