- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Nem az NF nem Trinitron, hanem a Samsung saját képcsöve.
Nálam most másfél év után az jött, hogy mintha így csíkokban fodrozódna a kép felfelé. Csak néha veszem észre, de akkor idegesít. Mivel másnak akinek ilyen van, nem jelentkezik a probléma ezért megy majd gariba, hogy majd igazi pompájában jöhessen vissza. Egyébként mint a Trinitronnak ennek is megvan a két merevítő csíkja, tehát fehér háttér előtt ha nagyon figyel az ember akkor lehet látni két csíkot. -
Keitaro
addikt
Akkor végülis megvetted? :)
Le vagyok maradva ^^
Alvin : mit értettél az alatt, hogy csíkos a moncsim? Csak mert nekem nem tűnik annak... de ez az ideje megjelent hiba rajta, néha tényleg olyan mintha csíkoztatná :(
De két hónapja pl még nem volt ilyen, úgyhogy megy gariba nemsokára... csak várom a kölcsönmoncsit, hogy addig legyen mit bámulnom -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Asszem csatlakozom :)
Kiváncsi vagyok mi lesz az itteni moncsi ügyben.
Jó éjt! Mindenki másnak is ^^ -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Off
Bagoly mondja :)
On -
Keitaro
addikt
TFT fronton annyi szerencsém volt, hogy találtam egy Sony gazdit :)
Egyébként meg az lett leszűrve, hogy CTX P922 ami már a tesztekből is lejött. Mondjuk az ottani beszerzésben lesz ViewSonic VX2000 kiváncsi vagyok rá, biztos vetek rá egy pillantást.
Egyébként ha ennyire tetszik a Siemens akkor jó választás lehet. Ezért jó ha mindenki meg tudja nézni, hogy neki mi jön be jobban :)
Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged