- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eszt vmikor enm titkoltak sot buszkek voltak ra!:-))) Mikor a ift levaltotta a nf akkor adtak ki egy meglepoen korekt, termeszetesen kicsit maguakt fenyezo, de egyebkent oleg korrekt monitor kataloghus! Nagyon sokaig megvala, de sajnos a noi pakolasi manianak az utobbi evabn nem nagyon lattam:-((((( Pediog abban irogal a df-nak a haromszog keppontjairol a szamiottt tavolsagrol meg ijjenek!
de itt egy link ahol meg emlekeznek nehany dologra [L]http://www.google.co.hu/search?hl=hu&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=nf+diamontron+samsung&meta=[/L]
udv
neduddki -
morzsol
aktív tag
Aha! Lentebb leírt okokból indíttatólag.
Nem bírtam má várni tovább!! Kellette egy nő! És ez oan jó kis nőcinek nézett ki!
Örömöm nem határtalan azért. Ha valaki a fodroktól megszabadítana, sokkal jobban érezném engem.
De lehet, hogy csak elvileg idegesít. Még nem tudom eldönteni... Ahhoz túl fiatal a kapcsolatunk.
Milyen csíkok az NF-en, és milyen kis hibája van és trinitron? - Na jó, ezt meg tudom nézni. -
morzsol
aktív tag
Egy kicsit én is gondolkodtam tft-ben...
De biztos csak nagyon gyengéket láttam. Persze, élességre, meg gelyometriára verhetetlenek... de a színük!, (meg az áruk...) meg a pixelek!, amik látszanak - bár biztos nem jobban, mint ezen (996F) itt most néhol :) . Na majd.
Tájékozódni kell. De engem már fáraszt! : { -
morzsol
aktív tag
Úgy értem, hogy a 3 monitort hasonlítottam egymáshoz...
Az LG-nél (F700B) tűnt kontrasztosabbnak a szímensz de lehet, hogy nem volt annyira éles, mint a flatron. Kontrasztosabb, de nem annyira? éles. Nehéz összevetni, mert az egyik 19, a másik 3 híján 20. De épp, mivel ez 19-es, semmi + élesség nem hiányzott, legalább annyi részlet átjött, mint a 17-esen.
A színvilága viszont sokkal kellemesebb volt, mint az LG-nek. Mintha több árnyalat? lett volna rajta, kevésbé tűnt technicistának. Mintha nem lettek volna olyan kemények? a színei...
A samsung 763MB-nek nagyon jó meleg színei voltak, de ez meg mintha nem lett volna olyan éles, mint az előző kettő. (Amit csak tudtam, igyekeztem egyformára állítani. Kontraszt, színhőmérséklet, fényerő) Konvergenciához nem nyúltam, már amelyiken volt, mert nem értek hozzá. (Több idő kellene.)
Szóval sosem láttam még ilyen szímenszt, másmilyre eddig még rá se néztem, mert valahogy nem vonzott (-taszított?). De most azon kaptam magam, hogy a 4 közzül (még egy LG sima 900B), mindíg ez előtt állok meg, holott az F700B-t akartam volna jobban kivesézni. És nézem, nézem (lehet, hogy hülyének néztek) és hihető és kontrasztos és éles... Olyan IGAZI, valódinak tűnő volt a kép. Akár hogy gondolkodok, azt kell mondjam, hogy ezt láttam a legjobbnak ezzek közzül. (Eddig még egy szímensz tesztet sem voltam hajlandó elolvasni. - Ennyit az affinitásomról, hozzá egyébként.)
Nem totál sík, a sarkai behajlanak, kb. mint a 763MB, de az lg homorú kicsit.
Egy sony 21''-os E-st, akár hogy néztem, nem láttam homorúnak. (Persze lehet, hogy az nem FD trinitron.) A F900B-t igen. Kicsit.
Szóval a legtermészetesebbnek tűnt, IGEN jó képpel. Láttam már jobbat, egy ctx-et kergettem pár topiccal arrébb, de az csak 17-es volt, (ronda) és csak 1szer láttam - így magam is alig hiszem. Azzal az volt a benyomásom, hogy ''ki tudom venni'' a halakat az akváriumból (képe.kímélő)... De meg se cáfoltak, meg sem erősítettek erről.
Tényleg, Keitaro, láttam, hogy pár topicot indítottál monitor ügyben?... 17<->19, meg sony ... 52TFT. Jól eléxem? Még nem olvastam el mindet, de tudtál leszűrni vmit ezekből? TFT-n is gondolkodom, de... elég sz.rokat láttam csak még... Szóval?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest