- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Állítgatás... Annyit tudok, hogy fényerő, kontraszt, moire... asszem ezek minden beállításnál azonosak. Ha egyiknél elállítod, akkor a másiknál is olyan lessssz. De a geometriát megjegyzi! Biztos, mert próbáltam! Le van írva, hogy hány beállítást rögzít, de mert ezzel nem volt bajom, eddig nem vizsgáltam. Viszont lehet, hogy csak a standard beállításoknál tudja megjegyezni. Egyéni felbontásoknál meg nem?
-
morzsol
aktív tag
Itt-itt! Este még nem láttam, reggel igen, de nem volt időm levegőt se venni.
Na, mi van?
Az én geom igen rendben van. Az 5 körből a balfelső nem teljesen tökéletes, de semmi komoly, a többi tökre OK. A bal alsó sarokban van egy kis konvergencia-hiba... egy ócska Targát nézek most, ennek min 3x ekkora. Szóval, még csak nem is zavar. Az oldalait kb. 1 pixel pontosságra ki tudtam húzni - szinte el sem hiszem, a kockák meg kockák mindenütt. De bő 2 hétig állítgattam! Jó, béna is vagyok. Lehet, egy sasszem elkeserítene, de sokkal dúrvább hibákat - konvergencia, meg kihúzhatatlan geometriai - láttam a koreaiaknál, úgyhogy emiatt teljesen nyugodt vagyok. De biztos létezik jobb. Semmi 2 centi. 1-2 mm szegély, de azt is kihúzhatnám.
Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest