- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Flashback #39925 üzenetére
Vagy úgy, furcsának is találtam, nem is értettem mi van.
Egész értelmes dealnek tűnik,. Ha a nyáron lett volna ilyen ajánlat, esetleg érdekelt volna engem is. Pedig nem szeretem a zoom obikat úgy alapvetően.Lugosi: így belegondolva igazad lehet, én sem értem a gagyi kotobik létezését, akiknek szóltak azok ma már úgysem vesznek gépet.
Stauffenberg: abból ahogy írod gondolom végigmentél már ezeken, de esetleg tavaszi országútis kerékpáros kesztyű?
Azok elég vékonyak hogy, a fékváltókart, bringás GPS-t stb. kezelni tudd, de a hideg menetszéltől is védenek. Én is egy olyat használtam eddig (amíg fennt nem maradt a vonaton), nem probléma a pici X-T50 kezelése sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest