Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Modern obikat azért tartják sterilnek mert korrigáltak, de ennek semmi köze a szeparációhoz. 3D hatást a mélységélesség csökkentésével, fények játékával lehet fokozni a legnagyobb mértékben, és az optika adottságai, azaz az nyitott rekesz élessége, felbontása, és az optikai hibák minimalizálása (pl APO objektívek) adja meg és ezek jellemzően inkább modern objektívekben adottak. Ha nem korrigálják szoftveresen a vignettálást, vagy mesterségesen adnak hozzá, elsősorban portréknál hasonlóan kiemeli a témát mint a szűk mélységélesség.
Ez az egész modern obik szeparációja rosszabb szimpla BS és leginkább az audiofil mítoszokkal tudom egy lapra tenni. Én értékelem Hispan művészi képességeit, egyfajta színfolt hogy régi obikat adaptál, de ez a technikai levezetés szimpla baromság tőle, még ha hisz is benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:
hemaka