- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
LastQueen
csendes tag
Sziasztok!
Végülis S5800- ast sikerült venni, az 5700- ast már nem tudták beszerezni, de tulképp u.az a két gép
Nagyon tetszik, hogy ilyen okos, de még sokat kell fejlődnöm, hogy jól tudjak fotózni veleÚgy érzem menni fog, mindent próbálok rajta, ha éppen ráérek.
-
LastQueen
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Már biztos vagyok benne, hogy ez a gép lesz, jövő héten legkésőbb pénteken már fotózok vele
Direkt nem akartam online rendelni amúgy, mert nem szeretek neten mailcímen kívül más személyes adatot megadni, és mert így helyben tudom leadni kicseréltetni, vagy szervizeltetni (bár remélem túl hamar, vagy gyakran nem kell), de köszi, hogy mondtad -
LastQueen
csendes tag
Tényleg, még egy- két kérdés:
- Van benne optikai képstabilizátor,
- és időzítés? -
LastQueen
csendes tag
Vacy!
45- ért szerintem nagyon jól jártál vele, főleg, hogy nem csak magát a gépet vetted meg ennyiért, hanem azokat a tartozékokat is, amik elengedhetetlenek hozzá
Nekem 49600- ért lesz 2 Gb- os kártyával, a négy AA- val és 2 év garanciával.
Még ennek az árnak is bőven örülhetek, külön- külön sokkal drágább lenne megvenni a 3 dolgot -
LastQueen
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam, és nem vagyok profi fotós, sőt az S5700- as lesz az 1. gépem, ez pedig az 1. fórum, ahol elbizonytalanítanak vele kapcsolatban
Igazság szerint rengeteg oldalon utána néztem és találtam róla leírásokat, ahol a RAW funkciót is említik a tulajdonságai között, most speciell ezt tudom megadni: http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=main&s=0&mit=3861
Ezen kívül pedig hol azt olvasom, hogy 1cm- ről tud makro felvételt, hol azt, hogy 3- ról. Most melyik az igaz?
Az önkioldó és a záridő ugyanazt jelenti, amúgy? Mert erről is írnak 2., ill 10 mp- t is, ami nem mindegy. A 2 vagy 10- et amúgy az 5800- asnál is olvastam, lehet, hogy helyenként nem figyelnek és összekeverik a 2- t?? Mert nem sok különbség van közöttük, csak 1MP, emiatt 1gr és 1MB beépített memória- csupa 1- es
Ahogy kiveszem az írásaitokból, akkor az S5800- asat már végképp nem érdemes megvenni?
A RAW (esetleges) hiánya a legrosszabb tulajdonsága?
Tényleg érdekelne a válaszotok, mert még nem rendeltem meg véglegesen. Egy emlékeket megörökítő gépnek kéne, nem fotoversenyekre, és azért néztem az 50e Ft körüli kategóriát mert nem akartam gagyit venni. Ezek a célok összejönnek ezzel a géppel??
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Subaru topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest