Keresés

Aktív témák

• vízgőz

csendes tag

válasz Szten Márs #380 üzenetére

hát nem tudom, eddig még igazából csak a fujikat nézegettem, de sztem ideje lenne kitekinteni is, mert ez az s5700 első ránézésre... nem fogott meg egyáltalán, persze lehet h én vagyok szkeptikus...

• vízgőz

csendes tag

halihó mindenki!
    faterom kiadta nekem a feladatot, h nézzek utána, milyen fényképezőgépet érdemes neki venni... természetesen fujit. éshát kizárásos alapon az s5700asra esett a választás, bár egyelőre nagyon a tájékozódási és információgyűjtési időszakban vagyunk... elkezdtem olvasni a fórumot itt, és úgy látom, sokan eléggé negatív véleménnyel vannak róla. a fő gond természetesen az, h az s5600as sikerült túl yoora:D és annál nehéz jobbat csinálni, rosszabbat meg úgy tűnik, könnyen lehet. nekem s5600-am van, és természetesen imádom, nagyon a szivemhez nőtt:) egész nyáron kerestem, mert már akkor se nagyon lehetett sehol se kapni, viszont az s5700-asat nagyon ajánlgatták nekem mindenhol... a kérdésem a következő lenne: tényleg annyira zavaró a 1/1000-4 másodperces záridőtartomány? mert én a magam részéről elég furcsának találom, bőven szoktam használni az 5600zal ezen kívül eső értéket is... ha mégse s5700-asat vennénk, akkor mégis milyet lenne érdemes, ebben a kategóriában és fujiban? köszi a válaszokat:)

Aktív témák