- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
vízgőz
csendes tag
válasz
Szten Márs #380 üzenetére
hát nem tudom, eddig még igazából csak a fujikat nézegettem, de sztem ideje lenne kitekinteni is, mert ez az s5700 első ránézésre... nem fogott meg egyáltalán, persze lehet h én vagyok szkeptikus...
-
vízgőz
csendes tag
halihó mindenki!
faterom kiadta nekem a feladatot, h nézzek utána, milyen fényképezőgépet érdemes neki venni... természetesen fujit. éshát kizárásos alapon az s5700asra esett a választás, bár egyelőre nagyon a tájékozódási és információgyűjtési időszakban vagyunk... elkezdtem olvasni a fórumot itt, és úgy látom, sokan eléggé negatív véleménnyel vannak róla. a fő gond természetesen az, h az s5600as sikerült túl yooraés annál nehéz jobbat csinálni, rosszabbat meg úgy tűnik, könnyen lehet. nekem s5600-am van, és természetesen imádom, nagyon a szivemhez nőtt
egész nyáron kerestem, mert már akkor se nagyon lehetett sehol se kapni, viszont az s5700-asat nagyon ajánlgatták nekem mindenhol... a kérdésem a következő lenne: tényleg annyira zavaró a 1/1000-4 másodperces záridőtartomány? mert én a magam részéről elég furcsának találom, bőven szoktam használni az 5600zal ezen kívül eső értéket is... ha mégse s5700-asat vennénk, akkor mégis milyet lenne érdemes, ebben a kategóriában és fujiban? köszi a válaszokat
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest