- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
csepp21
csendes tag
válasz
Szten Márs #121 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Én olyan akkumlátorra gondoltam aminek nem elem formája vanA tesom fényképezője olyan és amikor lemerül csak felrakja a gépet a töltőre mint egy mobilt és feltöltődik.
őő még vmi,már többször is irtátok hogy ''zajososik '' a gép? ez pontosan mit jelent? hogy szemcsésebb lesz? (gondolom nem azt hogy nagyobb hangja van használatkor)
Akkor az S 5700-ról abszolut lebeszéltek? még ugyis ha oly kezdő fotos vagyok hogy nem tudom mi az a RAW,sztem nem is tudnám használni...tehát lehet fel se tünne a 5700 hiányossága -
csepp21
csendes tag
Ja még vmi: olymus sp 510? olymus vagy fuji??
-
csepp21
csendes tag
sziasztok!!!
végig olvastam a forumot (a felét nem is értettem kezdő fotos lévén) és most szeretnék kérdezniEgy komolyabb (alap Hp volt idáig) gépet szeretnék venni,és a csoporttársam ajánlotta hogy nézzem meg az S 5600 és 5700ast. Kinézetre az 5700as tetszik,mert rövidebb,de ti nagyon lehuzátátok igy m ost elbizonytalanodtam.
Kérdés: olyat szeretném ami aukkumlátoros és nem elemes.Mert az előző fényképezőm nagyon zabálta az elemeket és meguntam állandoan cserélgetni. Ezek közül mind2 höz lehet venni aksit vagy csak az 5700as hoz? milyen akkumlátor kell hozzá?
másik kérdés: sokat számit a plussz 2 MP? tehát a 7 Mp mennyivel jobb ?
illetve: mennyire nehéz bonyoltul a kezelése egy ilyen kaliberű gépnek?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest