Keresés

Aktív témák

• anegytech

csendes tag

válasz Szten Márs #107 üzenetére

Már tényleg nemtudom, mivan. Szar gépet nem akarok venni, de valahol agyondícsérik valahol meg szarozzák a gépeket. De ha már itt vagyok, megkérdezném, ti milyen gépet ajánlotok. Bridge gépet szeretnék venni 40-70 ezer forint között. Arra lennék kíváncsi, hogy ebben az árkategóriában melyik a legjobb gép. Azt tudom, hogy ilyen árban egyik gép sem készít olyan képet, mint egy 900ezres tükörreflexes szuper objektívval, de azért nem a legszarabbat szeretném. A fuji nemtudom most jó-e vagy rossz, vagy ilyen árkategóriában van-e jobb. Előre kösz a választ!

• anegytech

csendes tag

Sziasztok! OLvasgattam a topicot. Énis a fuji gépek közül szeretnék választani, és most ott tartok hogy s6500fd-t vennék. Voltam kodak márkaboltban, ahol azt mondták, hogy a fuji übereli a kodak gépeket, sőt az olympust is. Rákérdeztem az s5600-ra de azt mondta azt nem ajánlja, és akkor inkább az s5700, de ha van pénzem akkor annál jobb az s6500fd. A Kodak Easyshare gépekre azt mondta, nem ajánlja, és a dráágbb Olympusnál is jobbnak találta a fujit (az 5700-at is). MNás fórumokon azt ajánlották, vegyem inkább a 6500 fd-t, mert az optikája is jobb, emellett energiatakarékosabb is. Ha már itt vagyok, megkérdezném, tí mit gondoltok a 6500-ról? Kösz a választ!

Aktív témák