- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
anegytech
csendes tag
válasz
Szten Márs #107 üzenetére
Már tényleg nemtudom, mivan. Szar gépet nem akarok venni, de valahol agyondícsérik valahol meg szarozzák a gépeket. De ha már itt vagyok, megkérdezném, ti milyen gépet ajánlotok. Bridge gépet szeretnék venni 40-70 ezer forint között. Arra lennék kíváncsi, hogy ebben az árkategóriában melyik a legjobb gép. Azt tudom, hogy ilyen árban egyik gép sem készít olyan képet, mint egy 900ezres tükörreflexes szuper objektívval, de azért nem a legszarabbat szeretném. A fuji nemtudom most jó-e vagy rossz, vagy ilyen árkategóriában van-e jobb. Előre kösz a választ!
-
anegytech
csendes tag
Sziasztok! OLvasgattam a topicot. Énis a fuji gépek közül szeretnék választani, és most ott tartok hogy s6500fd-t vennék. Voltam kodak márkaboltban, ahol azt mondták, hogy a fuji übereli a kodak gépeket, sőt az olympust is. Rákérdeztem az s5600-ra de azt mondta azt nem ajánlja, és akkor inkább az s5700, de ha van pénzem akkor annál jobb az s6500fd. A Kodak Easyshare gépekre azt mondta, nem ajánlja, és a dráágbb Olympusnál is jobbnak találta a fujit (az 5700-at is). MNás fórumokon azt ajánlották, vegyem inkább a 6500 fd-t, mert az optikája is jobb, emellett energiatakarékosabb is. Ha már itt vagyok, megkérdezném, tí mit gondoltok a 6500-ról? Kösz a választ!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest