- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
anegytech #106 üzenetére
Ebben a boltban annyi baromságot hordtak össze, hogy az nekem fáj... Így tömören és röviden. 5700 kontra 5600 téma ki van fejtve elég bőven itt ebben a topicban és nem is hosszú, el lehet olvasni. Az s5600 sokkal jobb és használhatóbb gép.
Kodakból is vannak remek gépek, pl P880. Remek optika, remek képminőség, remek gyújtótáv-tartomány, ha valaki a nagylátót részesíti előnyben. Ha UZ kell akkor pedig P850. Vagy Z612.
Az s6500fd-ről is kifejtettem párszor a véleményem, jpg-ben minden ISO beállításon számomra igen zavaróan és csúnyán mossa a képeket, az én szememnek kifejezetten csúnya képeket produkál emiatt. Viszont van RAW lehetőség, ami kifejezetten sokat lendít az ügyön. Ami pl s5700-on nincs.
Amúgy tényleg, egyszerűen annyi baromságot hodtak össze ebben a boltban, hogy félelmetes. Gondoltam idézek, hogy mire is gondolok, de gyak. minden mondata úgy hülyeség ahogy van, szóval nincs is érdelme kiragadni egy-kettőt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest