- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
laclac88
csendes tag
Nálam nem csinálja ezt a hibát amit említettél.
(3,5-es blendenyílással, vaku nélkül, 2sec rekeszidővel, ISO100, 4megapixel felbontásban, belső memóriára mentve, AF segédfénnyel, multi fényméréssel, auto fehéregyensúllyal, gyors exponálás nélkül, általános AF-szal, multi módban, általános élességgel, időzítő nélkül.)
Remélem minden részletet elmondtam.
Új kérdés: a ti fényképezőtök se szereti az MMC kártyákat? Mert az SD elviekben kompatibilis az MMC-vel...
[Szerkesztve] -
laclac88
csendes tag
Ermi11: engem érdekelne az UV és a polár szűrő ehhez a géphez. Mennyibe került? Hol vetted? Mutatnál pár képet? (ugyanazt a témát szűrővel és anélkül)
Láttam már képeket (200*200pixel méretben), de kicsit nagyobb felbontásban is szívesen látnék képeket.
Adaptertubust is vettél hozzá? Mennyibe került? Az hogy néz ki? - Olyat még nem láttam
Köszi! -
laclac88
csendes tag
válasz
Szten Márs #95 üzenetére
Néhány megválaszolásra váró kérdéssel -ha még maradt- segíthetnétek majd, miről írjak,
Jah és ötleteket is szívesen olvasnék milyen témát, milyen beállításokkal fényképezzek, mert a mostani Kodak CX7300 fényképezőm után már a különböző előre beállított témák is újdonságszámba fognak menni.
A tesztképeket természetesen megmutatnám nektek is.
[Szerkesztve] -
laclac88
csendes tag
Ha érdekel vkit, akkor készíthetek róla egy tesztet, pár napon belül érkezik meg az új fényképezőm (s5700).
Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest