- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
Snakeiboy #217 üzenetére
Csak én pont ezt szerettem volna elkerülni, hogy bármit is csinálnom kelljen a képpel utólag. Tudom, hogy nem volna bonyolult az egész, csak nem értem, ez miért ne megoldható alapból, amikor egy 5 évvel ezelőtti gép is tudta már...
Az XP-tek látja a gépet külön meghajtóként v. csak a Fuji által adott programmal tudjátok kimásolni róla a képeket???
-
vulcan
csendes tag
válasz
Snakeiboy #180 üzenetére
Szia Snakeiboy!
...eloszor is nagyon koszi a gyors valaszod, egy kicsit megnyugtattal(de megse...)
Mielott ezt a gepet megvettem volna nezegettem en s5700 teszt-videokat, ott nem fedeztem fel ilyen mechanika hangot. Mondjuk itt miskolcon meg a lathataron sincs olyan bolt ahol keszleten lett volna egy ilyen gep, nembeszelve arrol hogy ki is probalja a videozast. (igy maradt a NET)
Egy s7000-es is volt a kezemben 2 napig, ott SEMMI! ''fokuszhang'' nem volt hallhato.
Amugy a gep ezenkivultetszett. A zarido lehetne hosszabb, ahogy irtatok tenyleg zajosak a kepek, de ha ugyelsz hogy az erzekenysegre akkor renkivul jo kepeket ''sikerulnek'' vele.
De az ar/telj. kategoriajaban szerintem a legjobbak kozott van.
Ja, es a kijelzo meretet s minoseget sem szabad elfelejteni a pozitivumok emlitese kozott.
Varok meg s5700 as tulajoktol velelemenyt a videozas allatti mechanika hangossagarol, mert ha kiderul hogy mindenkinel ez van, akkor nem is varialok ezzel a cserevel...
Koszi megegyszer!
qKaC
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest