- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
NoOne1976 #218 üzenetére
Azert nem tudja most a gep mert szerintem tobb embernek nem kell mint amenyinek kellene. Es ezenkiv akinek kell az programmal utolag meg tudja csinani. Amugy nem nagy ordongosseg am utolag ratenni. Emgmondod a programnak hogy hova mekora betuvel, milyen fonttal, milyen szinnel megadod hogy az osszes kepet es egy gombnyomas es mar kesz is. Azt ne mond hogy ez faraszto
Igy legalabb te mondod meg hogy a kepen hol legyen az ido es nem a geb beilleszti egy helyre. Van lehetoseged arra hogy utolag dontsed el hogy kell-e vagy nem.A masodik kerdesedre csak annyit tudom mondani hogy nekem egy S6500-asom van ez ahhoz nem kell a gyari program. Sot megbizhatobb a dolog ha csak siman feldugod a gepet es rabizod a windowsra magad
Aktív témák
Hirdetés
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest