- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToM2oo4
tag
Chello-m van és igen, DC-nél már tapasztaltam azt a fajta lassulást, hogy a majdnem max sebességű feltöltésnél lassul a letöltés. Ez ellen jó valamilyen szinten a cFos. A hálókártya driverét már frissítettem, meg megpróbáltam egy régebbit is, de semmi. Másikkal egyelőre nem tudom kipróbálni, de majd valamikor szerintem azzal is megejtem. De azért köszi.
-
ToM2oo4
tag
Routerem nincs, csak egy szimpla ZoneAlarm-ot használok. (Router csak az ISP-nél van [csellóm van]. ez esetleg bezavarhat?). ha portokat kell állítanom, akkor konkrétan melyikeket? Egyébként ha tiltok minden tűzfalat (Windows SP2-es tűzfal, ZA), akkor is fenn áll ugyanez.
[Szerkesztve] -
ToM2oo4
tag
UP!
-
ToM2oo4
tag
Üdv mindenkinek!
Annyi lenne a problémám, hogy FTP szerverre való feltöltés közben nagyobb fájloknál a kliensem rettenetesen belassul (~2-3 kByte/s) és el kezdi terhelni a processzort szép fokozatosan. Ez mitől lehet? Os: Windows XP Prof SP2 Eddig kipróbáltam a kliensek közül a Total Commander-t valamint a CuteFTP-t, de mindegyiknél ez volt a gond. Sőt, még Windows 2000 alatt is próbáltam, de furcsa módon ott is ugyan az volt a probléma.Lehet ez ellen az idegesítő lassulás ellen tenni valami?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest