- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Élesszük fel a topicot...
Vettem egy Xigmatek Asgard házat, bele egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 lapot, abba bele egy Asus Xonar DS hangkártyát.
A front panel HD audio kábelét rákötöttem a hangkártya megfelelő csatlakozójára, amikor bedugom a fejhallgatót, le is kapcsolja a hátsó kimeneteket és átkapcsol front panelre headphones-ra, de tök süket a füles (nincs rajta hangerőszabályzó, így nem a füles van lehalkítva).
Hangeszközök beállításainál keresgéltem és azt vettem észre, hogy a front panel fejhallgató kimenetet mintha csak az alaplapi hanggal lenne hajlandó használni. Ha kikapcsolom az alaplapi hangot (eszközkezelőben vagy bios-ban), akkor eltűnik az ATI HDMI Output alatti összes lehetőség (lásd képet), beleértve a kérdéses fejhallgatót.
[link]Mit lehet tenni a probléma megoldása érdekében?
Ha kihúzom hátul a hangfalakat, akkor is süket a fejhallgató, de érzékeli, ha bedugom (a hangkártya átvált front panelre). -
karczt
csendes tag
Sziasztok,
adott a köv alaplap asus p5gc-mx 1333. Ráköttöttük a ház front panel audio csatlakozóját,
és az alaplap leírás szerint a bios-ba beállítottuk, hogy HD audio. de hiába csatlakoztatunk bár milyen eszközt a front panel-ra, nem érzékeli a gép.Valakinek lenne esetleg valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
A kábelt biztos jól van rádugva az alaplapi csatlakozóba, mert csak egyféleképpen lehetett csatlakoztatni.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest