- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Nekem Revolut-os kártya van a Google Pay-hez társítva de szerintem a fizetésnél nem számít melyik bank kártyája van párosítva.
Ha be van állítva az órán az NFC-s fizetés akkor fel kell oldani az órát és be kell lépni a wallet-be. Ekkor megjelenik a társított, alapértelmezett elsődleges kártya és mehet a fizetés. Nem a kijelzőt hanem az óra felső részét kell a terminálhoz tartani. -
Obyboy
addikt
Úgy tudom, hogy csak akkor lehet vele fizetni ha ráböktél a kártyára és megjelent a kártya. Ha csak feloldod a kijelzőt akkor még nem aktív a fizetés. A biztonság kedvéért a legközelebbi fizetésnél kipróbálom mi van ha zárolva van az óra vagy csak fel van oldva a kijelző.
-
Obyboy
addikt
Nekem most az appban választható óralapok közül a classic/ golden years van. Szeretem ha az aksi állapota a hónap/nap és az aktuális hőmérséklet is látható az órán, sajnos ezek együtt kevés számlapon szerepelnek.
Ritkán fizetek úgy az órával, hogy nincs e zsebemben a telefon így még nem értem el soha ezt a 10es értéket. -
Obyboy
addikt
Nem találtam más lehetőséget csak a fizikai gombot.
Nekem smart módban simán elmegy 3-4 napot, úgy hogy rendszeresen fizetek vele és szinte minden értesítés megjelenik az órán ami a telefonon is.
Ha a power save módban használod ott elvileg tudja a 10+ napos üzemidőt viszont itt nincs NFC-s fizetés. Én csak akkor használom ezt a módot mikor merül és felajánlja, hogy váltsak át. -
Obyboy
addikt
OHealth appban: Device -> Notifications -> Manage App Notifications: itt tudod be/ki kapcsolni, hogy melyik appok jelezhessenek az órán.
Mivel WearOS fut rajta így rengeteg számlapot találsz hozzá a Play Store-ban.
A felső gomb menüjében nekem benne van minden app nem próbáltam szűkíteni. Szerintem amire nincs szükséged azt törölnöd kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest