Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nem értem a meglepődöttségedet. Nem azért 80€, mert 15 óra a kampány, hanem mert minden AAA cím ennyi manapság. Ha pörgős lesz, egyáltalán nem fogom sajnálni rá!
@cami][us: Elárulok egy titkot: Megveszem a Premium kiadást és boldogan fogom XSX-en játszani
Egyébként az ugra-buga miatt nekem az Eternal 1:1-ben kimaradt..Miért kellett Q3-at csinálni szegény Doom-ból, érthetetlen.
-
Daelion
őstag
Igen ennek én is örülök, már 3 éve kapom ezeket az ajándék passokat és azóta csak azt veszem meg teljes áron ami tényleg kell és nincs ott fent vagy ha olyan játék amit hosszabb távon tervezek játszani mint pl egy Borderlands vagy valamilyen ARPG. 'oké DOOM-ba is be lehet ugrani 1-1 kör darálásra akármikor de ja azért elég sok'
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Macska topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest