Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2613 üzenetére
Képemen a hint-ben látszódik, hogy -állítólag- 2020 óta van forgásban ez a felület... és én is csak a héten, múlt héten kaptam meg -szóval nagy passz, hogy mi folyik itt...
Vagy csak pont akkor, mikor kijött a 99-es FF, vagy amiatt/azáltal (annak valamilyen változása végettl) kaptam, mert míg 98.x-es verzióval próbáltam belépni nem tudtam mappák közt váltani, mert mindig az alap landing mappát töltöte be. 97-ben ment minden. Vagy valami miatt nem triggerelődött valami 97-ben és előtte, vagy 98-ccal már talán engedtek volna, csak valami félrement, és 99-cel megoldódott. Mikor 99-en beléptem az új-új fogadott, és nézegetve a menüket visszaálltam, akkor 99-en nem ment a régi-új, 97-en kellett újra beállítanom az új felületet, amit oldalfrissítve a 97 1-2. próbára nem kezelt, csak utána.
Lehet, hogy majd megint nézek egy kört, hogy 97.x,98.x, és 99-es ff viszonylatában számít-e hogy melyik melyik verziót használja, mert lehetséges, hogy valami böngészős cucctól is függ... bár furcsálnám.
(Mondjuk keveredtek múlt év végén szűrőim úgy össze, hogy ki kellett törölnöm őket. 1 hónapig a support nem válaszolt, utána meg azt ajánlották, hogy "próbáljak ki másik böngészőt, meg ürítsem a sütiket", mert az megoldhatja, a freemailes szűrőket, és mappakezelést. Ja hát logikus...- szóval kinézek onnan már bármit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DJI topic
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest