- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Aktív témák
-
badamoa
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Nem igazán kell belemenni ismételten abba a dologba, hogy mi a jó meg a rossz. Mert szerintem ha adott egy jó programozói kultúrával ellátott emberke, akkor akárhogyan is sajátítja el az alapokat, akkor ugyis a jó irányba fog elmenni. Mert az alapokat úgyis meg kell tanulni! Tudjuk, hogy egy Objektum Orientált nyelv az jobb és valószínű hogy ha érdekli el is fogja sajátítani, de azért (szerintem) induljon el az elején és rendesen tanuja meg a programozás alapjait. Nem pedig beleugrunk egy dolog közepébe és akkor nem tudjuk hogy mi is az a változó!
Ebben szerintem jó kezdet lehet a freepascal, a Delphi. Utánna meg a csillagos ég a határ! 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebben szerintem jó kezdet lehet a freepascal, a Delphi. Utánna meg a csillagos ég a határ!