- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Ami nálad van arra lenne pár tippem. Meglestem én is a hazam.
Minden hajszál pontos, viszont bármi apró eltérés, akar nálam is ezt okozhatna.
1. Ha az alapjai akár egy hajszállal is "lejjebb" van, akkor mar az történik ami nálad. Ez lehet az alappal csavar túlzott meghúzása, vagy rövidsége.
2. Az alaplap hátsó takarólemeze nincs bent a helyen, vagy simán ellent feszít a hatlaptól
3. Vga takarólemeze egy hajszállal hosszabb és felül az alaplap talcára.Az viszont fura, hogy képes a VGa kiugrani az alaplapból, amikor a hátlaphoz akartad rögzíteni. Ezt most direkt meglestem a lapomnál. Kitépni sem tudtam.
A hatlap és az alappal közé nálam éppen elfér a Vga hatlapja. Szóval minden patent.Ezt most telóról írom, mert most darabokban a gép. Holnap megírom, hogy sikerül e a hibát előidézni vagy valami, mert már én is kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest