Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Tapasztalt már valaki olyat Fractal házzal, hogy a tetetjén lévő usb 3 csatlakozóban nem állt elég szorosan pl. egy pendrive és emiatt nem működött megfelelően?
Mert nekem ez a gondom egy Fractal R3 házzal. Tegnap vettem egy Adata S102Pro pendrive-ot és az usb 3 csatlakozóban a házon nem áll elég szorosan. Ha megmozgatom a pendrive-ot, akkor általában jó lesz, de másolni akkor sem akar max sebességgel, úgy mint hátul.
Más usb 3 pendrive működik tökéletesen a ház usb 3 csatlakozójával, sőt külső usb 3 vinyó is és a sebességük is eléri a maxot, mint hátul közvetlenül az alaplapra dugva.
Met: Akkor az alaplap és a pendrive nem szereti egymást vagy mi lehet a probléma? De az alaplapra közvetlenül dugva hátul működik rendesen, szóval ezért nem jutott eszembe, hogy nem szeretik egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest