Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Azért ez így nem igaz, tűzre véletlenül se dobnám, mert jó véleménnyel vagyok a házról, nem bántam meg, hogy megvettem, de már annyit nézegettem előtte is a Define Mini-t, hogy most így, hogy végre lehet kapni, csak kipróbálnám, hogy milyen
max csalódás lesz a lianli után, akkor meg majd meglátom, hogy mi legyen, bár erre nem adok sok esélyt, az előlapi usb3 jól jönne, meg a hangszigetelés is (bár nem sokat adok a dolognak, szerintem annyi hangot nem fog fel, hogy megérje, de majd kiderül
).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hegesztés topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Tesla topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
max csalódás lesz a lianli után, akkor meg majd meglátom, hogy mi legyen, bár erre nem adok sok esélyt, az előlapi usb3 jól jönne, meg a hangszigetelés is (bár nem sokat adok a dolognak, szerintem annyi hangot nem fog fel, hogy megérje, de majd kiderül
).