- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz
venember83 #1699 üzenetére
jól néz ki
ez ilyen all-in fagyasztott zöldségkeverék? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #1699 üzenetére
Sütés közben is befedhető, többféle íz érhető el, ha először lefedve, majd fedő nélkül vagy először fedő nélkül utána lefedve sütöd, sőt attól függően, mivel feded le, üveg, fólia, amin átmegy a hősugárzás, vagy zománcos fedél, amin nem.... Kísérletezz !
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #1695 üzenetére
mindenesetre ne egyszerre tedd be, mert azú jkrumpli szétfő, mire a csirkecomb ehető minőségű lesz. mikor a hús félig kész, akkor mehet rá a többi, először lefedve párolódjon, aztán lefedés nélkül piruljon.
nálam ez kb. 1,5-2 óra volt cseréptálban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #1695 üzenetére
Forró sütőbe téve kb. 40 perc, hideg sütőbe téve 1 óra. /190-200 fokon/
-
rii
nagyúr
válasz
venember83 #1159 üzenetére
az már soha ... legalábbis a pösti bótokban ...
talán piacokon
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #1159 üzenetére
Vaddisznó pörkölt
Hozzávalók:
1,5 kg vaddisznó ragu
10 dkg füstölt szalonna
2 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 friss édespaprika
só
bors
2 babérlevél
3-4 dl KékfrankosElkészítés: A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk és kiolvasztjuk (ha elég zsír jön ki belőle, nem kell pótolni). Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, 2 babérlevelet, zöldpaprikát, és jól összekeverve fonnyasztjuk, rászórjuk a piros fűszerpaprikát, sót, borsot, 1-2 dl vörösborral felengedjük, ezzel egy picit felfőzzük, és belekeverjük a felkockázott vaddisznót. Ha nem eléggé lepi el a lé, akkor még töltünk hozzá bort, és fedő alatt jó puhára főzzük. Ha a lé nagyon elpárolog, újra fel kell önteni borral.
Ezt egy receptesoldalról szedtem le, de én is szinte ugyanígy szoktam elkészíteni.
Meg találtam egy ilyet is. Ilyet még nem főztem, de egyszerűnek tűnik
Fűszeres vaddisznó római tálban
Hozzávalók:
70 dkg karaj,
40 dkg paradicsom,
30 dkg gomba,
4 herezd fokhagyma,
1 kávéskaná kakukkfű,
1 evőkanál mustár,
2 evőkanál ketchup,
1 dl vörösbor,
só,
olajElkészítés: A húst felszeleteljük, bedörzsöljük fokhagymával és mustárral, megsózzuk, kakukkfűvel meghintjük, egy éjszakát hűtőben pihentetjük. A cseréptálat kiolajozzuk, beletesszük a húst, rá a gombát, majd leöntjük a ketchuppal összekevert borral. Lefedjük, és egy órát sütjük. Majd rátesszük a paradicsomkarikákat és még 15 percet sütjük.
Más: A kertben termesztett paradicsom olyan finom édes. Én is azt várom már, hogy mikor ehetem a sajátot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged