- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nálunk nagyon vegyes a felhozatal, rengeteg edényt örököltünk, és vettünk újakat is az elmúlt évtizedekben. Szerintem érdemes minőségit venni, ha már évtizedekig azt fogod használni. Amit nem ajánlok annyira az a teflon, mert lekopik róla idővel, illetve az olyan edények amik nem fém nyelűek, mert azokat nem lehet sütőbe tenni. Fa nyelűvel szoktak még szórakozni, hogy letakarják a fát, de szerintem nem érdemes. A réz belsejű sem ajánlott, mert kioldódik belőle a fém főleg savakra, és mérgező nagy dózisban, de szerintem olyat már nem is lehet kapni. Van még az öntöttvas wok, amire olajat szoktak égetni, azt sem javaslom, mert az égett olaj darabok hullanak majd bele a kajádba róla, ami egészségtelen. Ezen kívül ha indukciós főzőlapod van, akkor érdemes indukciós aljút venni, mert akkor közvetlenül tudja az edényt melegíteni, és az energia jó része nem a főzőlap melegítésére megy el.
-
FerNandor
őstag
Nekem van 1 perfect home öntöttvas serpenyőm, nagyon szeretem. 26cm. Edigitnál vettem.
Egy lidlis szintén vas nagyobb serpenyő 2 füllel. Ilyen [link]
Meg egy öntöttvas edény fedővel a tescoból. 3-4 literes. Általában ezeket használom. De sajnos elég sok edény van itthon, amit szívem szerint kidobnék..
A tefal és egyéb serpenyőket én nem szeretem. Hamar eldeformálódnak és pl a kerámialapos tűzhelyen forog, mint egy pörgettyű, ami kimondottan idegesítő, amellett, hogy nem fekszik fel a felületre...
Azok a vas edények (remélem) nem fognak ilyen keresztülmenni -
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó KTM női kerékpár!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest