- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
babacsillag #1213 üzenetére
Ez jól hangzik.
Én a maradék palacsintát szoktam különböző töltelékekkel ínyencséggé tenni. A gomba nagyon jó. Akkor a bolognai húsos szósz is finom bele, tetejére reszelt sajt, és be a mikróba kicsit. Aztán sonkát és sajtot is szoktam bele tenni. Meg besamel is kerülhet rá és bele.
A fantázia nem szab határt. -
Eagl3
veterán
válasz
babacsillag #1198 üzenetére
Én is olajra tippelek...
De ha az árusok nem is azzal csinálják, biztos finom lenne úgy, hogy fokhagyma nyomóval belenyomod a fokhagymát oliva olajba, majd jól elkevered esetleg picit meg is sózhatod
És tuti így csinálnám. -
escie
őstag
válasz
babacsillag #1198 üzenetére
szerintem sos olajban van az a fokhagyma, amit az arusok kennek ra...
de csak tipp... -
ladybug
őstag
válasz
babacsillag #1171 üzenetére
Nem hinném, hogy a paradicsomos jó lenne a krumplival...
Én sima hagymás, sült darált húst szoktam készíteni, fokhagymás, borsos, majorannás fűszerezéssel. Ezt a karikára vágott krumplira teszem, és a tetejére megint egy réteg krumpli jön. Nagy adag besamel kerül a tetejére, és sajt. Friss salátával nagyon finom.
-
ladybug
őstag
válasz
babacsillag #1169 üzenetére
Ez jól hangzik. Nálunk sem szereti a család a rakott krumplit hagyományos módon, ezért én darált hússal készítem. Még a kolbászt és a virslit is alig eszik meg.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
babacsillag #1116 üzenetére
Nagyon szívesen!
Köszi a répás receptet! Ki fogom próbálni,...sôt, lehet, hogy sajtot is teszek a répák közé
-
talmida
Közösségépítő
válasz
babacsillag #1100 üzenetére
Sült hal zöldséges rizses körítéssel.
nem muszáj ekkora elôkészület hozzá. Akár fagyasztott (nem ton~)halat is használhatunk. Az elôre fûszerezett hal szeleteket egy tepsibe kell tenni,
majd a (fagyasztott) zödséget a hal közé önteni, (ha van hely a tepsiben, akkor egy kis rizst is lehet hozzáadni, de ez esetben kevés vizet kell aláönteni) --kicsit eligazgatni, hogy a hal felszíne szabadon maradjon (pirulhasson) A sütés végén egy kis reszelt sajttal megszórhatjuk a halak tetejét, és a sajt megolvadásáig, ill. rózsaszínesedéséig --kinek hogy tetszik-- sütjük.
, majd elômelegített sütôben kb 20-30 percig sütni. Lehet alu-fóliával betakarva is csinálni, ez esetben az utolsó 5 percben le lehet szedni a fóliát és egy kis reszelt sajttal megszórni a hal szeleteket.
Nagyon finom!
És végül [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
babacsillag #1100 üzenetére
egyszer régen (alapító)tagja voltam egy konyhás listának, én is kerestem ilyet. okosék azt mondták, hogy a legtöbb kaját gyorsan meg lehet csinálni, ha ésszel áll hozzá az ember. azóta én is rájöttem, hogy igaz. feltéve, ha nem csak egy főzőlapja működik annak a tűzhelynek, és 1 liter vizet kevesebb, mint 15 perc alatt fel bír forralni.
ráadásul ha van fagyasztó, akkor igen sok kaját félkészen is el lehet tenni, amiknek az elkészítése igen gyorsan mehet.
bátyám időnként "hűtőtakarító" kajákat szokott csinálni. a hűtőben apránként felgyűlt, fogyasztható állagú cuccokat összekeveri, átsüti/pirítja, kicsit fűszerezi, és kész. mondjuk ehez kell egy kis hozzáértés, de az igen jó eséllyel neked van, ha ilyeneket már főztél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged