- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Silencer83 #12 üzenetére
Semmi gond...
Integrált VGA kétféle van:
- valóban egy VGA chipet és ehhez némi RAM-ot forrasztanak az alaplapra...manapság leginkább már csak szerver alaplapokon használják ezt a megoldást.
- a lapkakészletben (általában az északi hídban) van integrálva a VGA. A kérdező esetében erről van szó! Az Intelnél a ''G'' utótagot is tartalmazó chipsetek beépített VGA-val rendelkeznek.
P.S.:
Megtaláltam a méréseimet PCI-e ügyben:[link]
Mint látható, 4x PCI-e csati esetén már rendesen mérhető a teljesítménycsökkenés... -
rene85
aktív tag
válasz
Silencer83 #8 üzenetére
Haj. Be vagyok fosva a téma miatt. A gép ingyen jönne, csak ez az egy bibi van vele... meg mondjuk az hogy nem tud semmi tuningot az alaplap... Úgyhogy ha tudnék belepasszintani egy 6800gs-t akkor az überjó lenne. Drukkolj aztán valahonnan szerzek holnap egy pci-e videókártyát és kipróbálom. Az a helyzet hogy azt se tudtam hogy az alaplapi kártya az így van, hogy csak így rá van forrasztva. Azt hittem, hogy az csak bele van b___va a pci-e slotba. Na bakker ezért vagyok én itt újonc
-
rene85
aktív tag
válasz
Silencer83 #6 üzenetére
Először a foxconn-os pali küldött egy bazi nagy táblázatot, amiben volt egy csomó x16 kártya felsorolva, aztán oda volt írva melléjük hogy 4x. Megkérdeztem tőle hogy akkor mi van, és hogy megy-e full szpíden és ezt válaszolta.
As stated in the previously email, it will only work at the x4 level. So, to answer your question no, since it’s slaved on the ICR6 southbridge.
És drukkolj mert ha működni fog akkor nem kell saját gépet vennem és holnaptól egy p4 630-as boldog tulajdonosa leszek amiből már csak a sz*r alaplapi videókártyát kell kidobni. De ha nem muszáj akkor nem tépném le róla feleslegesen a gari matricát. Egyébként ez valami spéci foxconn graphics extensiont használ az x16-oson is, nézd meg az oldalt. De adja a jó isten hogy csak én értem félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest