- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Az nagyon jó lenne, köszönöm! Mint ahogy látod a gép bekrepált az első indítás után, úgyhogy még ki se tudtam próbálni. Valószínűleg húzódik még a dolog, felvitel Pestre, stb. De az eredményeid nagyon érdekelnek. Mondjuk a 3dmarknál sokkal jobban egy quake 4 vagy egy hl2 leegyszerűsített érzés-bencsmark, hogy szted mennyire játszható még 4x-es csatolóval. Már ha játszol ilyenekkel. Csak azért mondtam pont a quake-et meg a hl-t h legyen egy opengl-es meg egy nem ogl-es is. (de minek?
)
-
rene85
aktív tag
Héjhéj! Nem semmi szitu van. Megérkezett a tök új gép, összerakom, bepöccintem, nem indul. Mondom mi a p*csa... Nézem, mit dugtam rossz helyre. Naná, hogy semmit. Erre hirtelen bekapcsolt magától. Be aztán megint ki. Be, ki. Mikor lekapcsoltam a tápegységet és újra bekapcsoltam, aztán benyomtam a gépet is, lefut a memtest, minden, winfos indul, aztán már csak azt látom hogy windows leállítása. Szórakoztam vele még pár percet de ennek a dolognak csak a variánsai merültek fel sorozatban. Én a tápegységre gyanakszom. Egyéb ötlet? (tudom, tudom ez az egész off és a nagy új gép nem működik topicba kéne írnom. De ez a kálváriám az irodai foxconn géppel topic
szerk: de inkább akkor postolom oda is.
És rover, köcce nagyon!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rene85
aktív tag
Akkor ezt most megszoptam? és akkor mi a max amit ebbe venni érdemes? vagy jobban járok ha veszek egy rendes gépet?
(tudom, tudom, igen
) Kipróbálni ki fogom, egy x700-assal, aztán majd meglátjuk. És most valami intel 900 graphic chip van benne integrálva... és 8 pipe....
-
Silencer83
addikt
koszonjuk, akkor sry a topiknyitotol, en nagyon leegyszerusitettem a dolgot, es nem jott be, ez van
hiaba no emberbol vagyunk, legalabb tanultam megint
en ugy ertelmeztem , h ugye van olyan deszka /nem ez/ , aminek van integralt vgaja, de van normal 16x- csatija is, szal ha veszel vga-t, egyszeruen letiltos es jonapot...
Intel vonalon nuku a tudasom, procikat sem kovetem, ill a deszkakat chipseteket sem... de ebbol nyilvan kiderult szamotokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged