- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
MR007RM #30272 üzenetére
Valami Bing szeru kepet tudnek elkepzelni eredmenyul. De persze, nem mindig megoldas...foleg nem allvany nelkul.
A kinai mekiben milyen a kaja? Egyaltalan milyen belulrol?
(elet fontos kerdesei) -
-
rizso
addikt
válasz
MR007RM #30217 üzenetére
Pedig majdnem megkérdeztem, hogy melyik képet nézed te a 8mp záridős helyett, amire azt mondod, hogy zajos
Nem ígérek napot, hogy mikor jövök valami hasonló képpel, de igyekszem. Addig viszont egy kis érdekesség:
ezt a képet az akkoriban kamerás nagyágyúnak nevezett N8-cal lőttem (jó is volt), gyönyörű napsütésben, ezt meg a szaros S4 Zoommal, estefelé, 10x zoom mellett. Van egy kicsit módosított változata is, kontraszt-gamma-telítettség, más nem, plusz átméreteztem 5MP-re.Na de majd jövök én a kért éjszakai képekkel is
Ja, és miközben írtam a hsz-t, megtaláltam az N8 "optikai zoomos" tescos képét is
-
BalanceR
addikt
válasz
MR007RM #30131 üzenetére
A szárny leszakadása nem kifogás .... Utána is lehet jókat fotózni: Pédául ilyet
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MR007RM #30127 üzenetére
Repüléssel nem voltál/vagy kibékülve? Pl. ezen a képen a bal alsó negyedből indul és egészen a kép közepéig benyúlik. Csomó mindent kitakar, pedig nagyon szép a táj.
Ha esetleg van választási lehetőséged, visszafelé ne ülj a szárny mellé, akkor valószínűleg nem fog látszódni.
Nem, nem olyan apróságokra gondolok, azok fel sem tűntek, nyugi. -
BigBlackDog
veterán
válasz
MR007RM #30112 üzenetére
Jó képek, szép helyek!
Viszont egy dolog eléggé zavar. A legtöbb képen alul belóg valami furcsa, fehér-szürke lemezszerű cucc, ami csak belerondít a képbe. Igazán nem értem, hogy miért nem lehetett odébb tenni, vagy levágni a kép készítése előtt, így iszonyatosan belerondít a dologba. -
irgum
addikt
válasz
MR007RM #29764 üzenetére
Bárkiből lehet tehetséges fotós. Születni például futóbajboknak lehet, meg olyasmiknek amihez testi adottságok kellenek... Abból lesz jó fotós, aki komolyan ráfekszik, olvasgat róla, próbálkozik, hagyja a mindenkiben meglévő kreativitást felszínre törni, nem mellesleg van ráfordítható szabadideje. Egy öngerjesztő folyamat aminek az eredménye az általunk vélt tehetség.
-
MartOOn
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz
MR007RM #29388 üzenetére
Hogy emlékezzünk.
Úgyhogy hajrá, lehet próbálkozni!
Szerintem még éjszakaiban is ez a teló a király. /Nokia 808 PureView/
(#29389) novinyul: A katasztrófa szón akadtam csak ki. Bocs ha megbántottalak.
Egyébként mi talán tudjuk, de az új idelátogató embereket ne vezessük nagyon félre.
-
irgum
addikt
válasz
MR007RM #29098 üzenetére
Gondolom!
Csak tudni kell a határt! Van ismerősöm aki a kutyáját jobban szereti mint az embereket. Azt mondja ember nem tud úgy szeretni, mint a kutya a gazdáját. Csak kérdem mi van ha elesel egyedül otthon és nem tudsz fölkelni? Hallgatással adta tudtomra, hogy érti mi akarok mondani.
-
legiaap
félisten
válasz
MR007RM #28920 üzenetére
Miért ne tudnál kiügyeskedni?
Elmondom neked azon a képen a téma a brutal, bár minőségre sincs panaszom.
Ezért azt mondom ő ezt a képet egy másik telefonnal is simán meg tudta volna örökíteni.
Olyan a témaválasztás, hogyha lenne hiba azt is simán eltakarná az ilyen beállítás. -
koboldozat
senior tag
-
koboldozat
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MR007RM #27749 üzenetére
Én nem vagyok fotós
Max. próbálkozó hobbi fotós
Van egy török fotós "ismerős" , aki szokott feltenni olyan utca/ városképet, amin egy lélek sincs, és mégis besírsz olyan érzelmeket kelt...
Meg kell találni a helyes fotózási szemszöget, tudni kell milyen érzelmet akarsz előhozni a képpel, a napszak sem mindegy, meg még lehetne sorolni. -
törölt tag
válasz
MR007RM #27747 üzenetére
Te nagyon el vagy tévedve ember! Szerinted az a BW kép nem nyújt semmilyen érzelmet? Próbáld már odaképzelni magad élőben, rájössz, hogy igenis kelt még benned is érzelmeket!
Nem csak azok a képek lehetnek jók vagy érzelem központúak, amin élőlények vannak, ez köztudott tény. Az más kérdés, hogy te ezt nem ismered el, vagy nem tetszik neked.
Egy jó fotós, egy darab téglából is hangulatos képet tud készíteni ha kell, ami igenis kiválthat bizonyos érzelmeket, ha alaposan megfigyelik. -
Tuninger
addikt
válasz
MR007RM #27739 üzenetére
Nem olyan nehéz az
bár én mostanában inkább a portréra megyek rá. Meg egy teleobjektível adott esetben azért könnyebb "kikapni valakit a tömegből" mint egy nagylátós telefonnal
Egyébként a verseny fekete fehér első utcafotója tökéletesen megtestesíti amire gondoltam a témánál. Szimmetria, egyensúly, jó fény-árnyék, de ehhez ilyen helyet is kell találni az tény....
A fekete fehér azért nehéz, mert sokkal jobban kell figyelni a fény-árnyék / kontraszt viszonyokra, hogy maga a téma illeszkedjen ebbe a fekete-fehér világba. A versenyen indultak olyan fotók, amik pont színesben mutatják meg a varázsukat, így FF-ben viszont semmitmondóak, mert pont a lényeg veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest