- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maestro87
őstag
Nincs annyi. 291$ kuponnal (8E3QUHML) ami 104 ezer Ft úgy, hogy jelenleg nincs egy normális akció se, Banggood-on meg email árban csak 96 ezer. Úgyhogy lesz ez még olcsóbb is.
Tudom, nekem se. Azért írtam, hogy majd 70-75-ért. De én egyébként is arra reagáltam, hogy ezt ne nevezzük már tesztnek...
-
-
maestro87
őstag
Állítottam én ilyet? Az árát sokallom, de kb. 70 ezerért már vállalható lenne a hardver annak, akinek ilyen strapa tabletre vagy hosszú üzemidőre van szüksége.
Ennél jobb ajánlat lehet az Ulefone hasonló strapa tabletje, de ez picivel drágább is. De gondolom ők se a frissítésekről híresek. (Mellesleg Xiaomi telefonomon 6 éves biztonsági frissítéssel is vígan elvannak még a banki alkalmazások is..).
Szóval helyén kell kezelni a dolgot, nyilván egy nagy cégnek nem ajánlott, de ők nem is szoktak Kínából rendelni ilyesmit. -
-
maestro87
őstag
Ez teszt lenne? A kamerán kívül konkrétan nem tesztelt le semmit.
Pedig kíváncsi lettem volna pl. a Wifi 6, 4G illetve GPS képességekre is ha már kültéri használatra tervezett tabletről van szó.
Ellenben a tömege miatt totál felesleges volt a GPU teljesítményét firtatni, mert senki se fog rajta játszani. (Egyébként nem rossz a G99 játékra sem).
Frissítést meg ne várjunk már egy kvázi noname tablet gyártótól, mert sose volt ezekre jellemző a rendszeres frissítés. Már annak is örülni kell ha a bugokra adnak ki egyszer egy frissítést. Ha kell a több éves support akkor a nagy márkákból kell választani kétszer vagy háromszor ennyi pénzért...
Szóval ez egy harmat gyenge lehúzós "teszt" lett. -
Mercel
senior tag
A termékkel Ellentétben a teszt nagyon jól sikerült.
(Forgalmazóként tuti nem égetném magam ezzel a kínai szutyokkal..)
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó lett a cik ellenben a tesztalannyal. Kár hogy szoftveres részre ennyire magasról tesznek.
-
A cikk jó volt, elolvastam futotta rá munkaidőben, de otthon biztos nem pazaroltam volna erre az időt.
-
Sirus86
aktív tag
Pedig valami ilyen kene a gyarunkba es raktarainkba. Ami van az nagyon draga es lassu kutyu. Jo supportal egy jo ugynok lehetett volna.
-
Hallosz
senior tag
Ezzel a névvel . . .
A belsőről kár is beszélni, a teszt jobb, mint az alanya. -
Veszek egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro feleennyiért 8/256-os kiszerelésben G99-cel, és egy masszív tokot rá...
Probléma megoldva.
-
Jack Hunter
tag
Ez nem Fossibot, Ez Fossitab.
-
kzcs
tag
Jó cikk, vicces megjegyzésekkel. Névadásnál A betűt tettek volna O helyett még értelme is lenne
-
joey04
titán
A cikk többet ér, mint ez a hulladék.
-
bollokcs80
Korrektor
Szokásos másodligás kínai lógumi az egész, de a cikken jót röhögtem, köszi az élményt Bog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest