Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Cingáriusz #13398 üzenetére
Bármelyik Formula Drift autó(összkerék+teljesen kimaxolva), legjobb a Viper, vagy a Hoonicorn, ha nincsen meg a Formula Drift DLC.
-
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Cingáriusz #13394 üzenetére
Pedig ennyit megy a valóságban is az autó, hill climb változatban 250-et, Nordschleife változatban 270-et.
Az 500-as Ferrari megy 415-420-at megy emlékeim szerint S2-ben (nem használom sokat, inkább a Zonda R-t szoktam használni), szóval annyira nem elborult.
-
csab991
senior tag
válasz
Cingáriusz #13394 üzenetére
Engedd el ezt az 500-at. Az 599XX Evo ami tud könnyen annyit menni és azért mert tuti elszúrtak valamilyen adatot, amikor implementálták a játékba, szóval biztos hogy nem szándékos volt.
GM rangért Rimac jár most hó végén, szerintem lesz pár elérhető majd az aukciós házban biztos.
IDR-t riválisokban ki tudod használni, alapjátékban legalább 4, fortuna szigeten, legalább 2, LEGO völgyben legalább 2 esemény van.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Cingáriusz #13387 üzenetére
Taycan tutira jönni fog, Porschéból igen naprakészek.
p
-
Ventur@
senior tag
válasz
Cingáriusz #13390 üzenetére
Jelenleg sehogy
. AH-ban én még nem láttam, de ha meg is jelenik, szerintem elviszik azonnal. Most kb. olyan szinten van, mint az Apollo. Azt sem találsz AH-ban egyet sem. Vagyis én kb. egy-két hónapja találtam egyet 20 milláért (természetesen le is csaptam rá
). Egyébként azt vártam, hogy a mostani évszakban a Forzathon-ért valami bszó autókat lehet venni, de hát az Aston már meg van, MB GT 4-door-t meg nem rég adtam el, mert minek. Mondjuk most vettem egyet, mert hogy legyen mégis
.
Egyébként az ID.R sebessége teljesen rendben van, hogy ha azt vesszük, hogy mire épült az autó. Hegyi felfutásra (hillclimb), oda meg nem a brutál nagy sebesség kell, hanem a kva jó kigyorsítás, kanyarsebesség és tapadás. Azt meg mind megadja az autó
.
Viszont azért egy Tesla modellt én is elviselnék, annak ellenére, hogy anti-elekromosautós vagyok
.
-
szTotyy
őstag
válasz
Cingáriusz #13390 üzenetére
Pár hónapja volt a szezon 80%-os jutalma.
Nem hiszem, hogy valaki is feltenné aukciós házba.
Előbb-utóbb úgyis berakják forzathon shop-ba. -
-
szTotyy
őstag
válasz
A Rimac van. Megy mint állat, csak kanyar ne jöjjön szembe!
Kívánságlistát meg lehet nekik küldeni, pár napja írtam itt én is, hogy volt, aki pozitív visszajelzést kapott, amikor a keleti blokk kocsijait kérte...mint valószínűleg mindenki.. Naponta több ezret kaphatnak.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Rimac C Two már van pár hete, mentem is vele valamelyik versenyen, iszonyat húz kétszáz fölött, viszont úgy fordul, mint egy csatahajó.
-
Nagyon örülök, hogy elektromos autót is behoztak a VW ID.R személyében, és szívesen látnék többet is, pl. Tesla Roadster-t, vagy egyéb Tesla modellt.
Amit kifogásolok, hogy ugyan igen jól gyorsul az ID.R, de köztudott, hogy nyomatékban és gyorsulásban az elektromos hajtás szinte mindent ver. Gyorsulhatna még jobban, sőt, lehetne a játék legjobban gyorsuló autója. A másik, hogy a 280-282km/h sebesség, aminél többet én nem tudtam kihozni belőle, nagyon kevés. Kb. a városi, sűrű körpályákra elég, ahol a gyorsulás és a kanyarodás a lényeg. Szerintem nyugodtan lehetne a végsebessége 320-330, amivel még mindig nagyon sok autót nem fog elkapni, de a 280 a legtöbb esetben minden ellen kevés. Próbáltam rally módban is használni, de sajnos ahhoz túl nehéz, nem lehet vele úgy forogni a földúton mint akár egy Ford GT40-essel.
Lényeg a lényeg, nagyon buli, hogy behoztak elektromos versenyautót, de több kéne, és nem kéne ennyire visszafogni őket. Ha a készítőknek nem gond az 500km/h feletti Ferrari, és a kategóriájában mindent elverő szupertraktor, akkor legalább engedjék érvényesülni az elektromos hajtásláncot.Amik jöhetnének:
- Mercedes SLS AMG Electric
- Tesla Model S
- Tesla Roadster 2008 és 2020-as verzió
- Forma E versenyautó
- Nissan Lead Nismo RC
- Porsche Taycan
- Rimac C_Two
- Dubuc Tomahawk
- Drako GTEEsetleg nem tudja valaki, hogy a készítőknek lehet e ilyen levelet írni, hogy ezek a vasak bekerüljenek?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Skeleton01 #13383 üzenetére
itt tényleg lehetett tankolni, vagy csak díszlet volt?
-
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Cingáriusz #13381 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Cingáriusz #13381 üzenetére
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szTotyy #13376 üzenetére
Kb. akkor hagytam pont abba a GTA-t, mert meguntam.
De nem nyertem meg, valaki posztolt egy jobb időt.
Lentebb fogok csúszni, az biztos, mert még nem sokan próbálták ki az ID.R-t, de egyelőre ennek is örülök
Két pálya van, ahol jó(Ambleside Circuit, és Festival Circuit), máshova sajnos nem, pedig eléggé élvezetes vezetni.
Kisgépkezelő: Inkább az első 15 helyen, és egyre többen fogják kipróbálni.
-
csab991
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #13377 üzenetére
3.5 G leszorító erőt biztosít a gép eddig ez a legmagasabb a játékban. Van két kis körverseny, meg egy speedtrap ahol ki lehet használni.
-
szTotyy
őstag
válasz
CJ4567 #13374 üzenetére
Global 14.?!?
Mit rontottál el?
Szép eredmény!Mi volt eddig a legjobb helyezés?
Emlékszel még, régen mentél egyet a GTA-s time trial verseny legelső versenyén? Azt is jól megnyerted, ha jól rémlik! Aztán eltűntél. Az azóta is megrendezésre kerül, én rendszeresen utolsó vagyok.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ventur@ #13367 üzenetére
köszi a linket, én el is felejtetem már, hová kerülnek a képek..
egy-két saját kedvenc
viszont, nekem egy ideje szar a fotófunkció. belépek és egy túlszaturált borzalom kép fogad. és ez az egyéni profil.. ha állítok felül más profilra, csak még rosszabb lesz
másnál is van ilyen gond? -
Dtomka
veterán
válasz
Cingáriusz #13365 üzenetére
Igen, majd finomhangolom
Msi afterburnerrel is tudsz ingame képeket készíteni. -
Ventur@
senior tag
válasz
Cingáriusz #13366 üzenetére
Tudtommal sehova sem menti le, amit a Gallery-ban látsz in-game. Vagy innen tudod a képeket kimenteni [link] , vagy letöltöd a Forza Hub app-ot Store-ból és onnan kimented.
Én ha csinálok képet, akkor a Radeon driver ReLive részét használom, mert nekem úgy gyorsabb.
-
A játékban készített képeket hova menti el a gépen?
-
-
Dtomka
veterán
válasz
Dante73 #13354 üzenetére
Nagyon szívesen! Tetszik a játék, de még alig ismerem. Én a story (ha lehet annak nevezni) játszom. Hol lehet autót nyerni? (nem a spinwheelre gondolok) Úgy tudom vannak heti versenyek?
Most vettem 1 porsche 911 ('82), feltuningoltam, de nagyon csúszik. Hát van még mit tanulni a tuningolás terén is
+ az alábbiakat tartalmazza az ultimate verzió. Pár kép, remélem senkit nem zavar! -
csab991
senior tag
válasz
Cingáriusz #13362 üzenetére
Más szisztéma alapján működik az AH valamelyik update óta. A kocsi ára főleg a kereslet függvényében változik. Valószínűleg az M6-os ért átlagban ilyen összeget fizetnek, így erre az árszintre van belőve.
-
Ha el akarok egy kocsit árverezni (teszem azt a BMW M6-ost), aminek a háték szerint 120ezer az ára, akkor miért csak 54ezret lehet maximális kivásárlási árnak megadni? Lehet valahol manuálisan árat beállítani?
-
NoMagix
addikt
válasz
Cingáriusz #13358 üzenetére
Pöpec a masina!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Cingáriusz #13358 üzenetére
hát igen.. gondoltam erre én is később, fszom, életbe kéne ugyanezt, ugyanígy csinálni. adomveszem a jó kis mustangokat úgy, h ki sem kelek a székemből. ...közben le-le pottyan egy két jobb verda a saját garázsba is.. : )) csak úgy az íze kedvéért
mmm, jóóféle a kis shelby
mondjuk ilyen első légterelővel se mennék szerintem végig az astoria - blaha lujza tér vonalon... -
-
Tibiajax
nagyúr
az egy dolog, h tiszta függője lettem a horizon4-nek mióta megvan a cockpit-szettem, egész este meg főleg éjjel benne ücsörgök és kockulok..
de az elmúlt két éjjel lassan már átmentem inkább adok-veszek-be, autóvezetés helyett, tisztára rákattantam az aukcióházra
amik nagyon megy most, a két rtr-es mustang. hibátlan kis bizniszek. meg kell venni, minél olcsóbban -nem egyszerű de nem is lehetetlen- átfesteni és már passzolni is el. viszik, mint a cukrot a majálisban
2misi alatt minél jobban kell megvenni..3misiért simán megy elfele, rövid időn belül. legrosszabb esetben is 1misi tiszta haszon, de több is jöhet, ha ügyesen kupeckedsz.az éjjel összekalapáltam végül három darabot, el is adtam őket, végül 4.5misi tiszta haszonnal tértem ágyba éjjel 3kor, ja és úgy, h közben magamévá tettem egy urus concept-et, meg egy gyönyörűséges mattfekete tunncsis ferrka GTO-t, szintén aprópénzért
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #13345 üzenetére
Több alkalommal én belefutottam olyan versenybe ahol nem ment az Y visszatekerés, olyankor át kell lépni egy másik valamibe, nem is kell elindítani!
Néha a gyorsutazás vagy az autócsere is kegyetlen lassú! -
Dante73
tag
válasz
Dtomka #13322 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, én karácsony előtt már nem vártam, hogy leértékelik. Holnap fizu, így akkor én is begyűjtöm. Eddig gamepassal toltam, de egyrészt az "alap" verzió, másrészt az utóbbi egy évben simán kifizettem már ennyit rá...
A fortune island érdekel, és már nem kapok majd idegbajt, mikor DLC autókkal megy az első, én meg vért izzadok, hogy utolérjem.
A négy éves unokaöcsém meg tuti boldog lesz a lego dlc-vel..
(Apropó. Tegnap az egyik S2-es versenyen, az első egy lego autó volt. pislogtam rendesen, mondjuk nem volt túl nagy gond lehagyni, profi szinten)
uh, köszi, hogy szóltál! -
CJ4567
nagyúr
Rankeden és riválison kívül nem használok sehol se BS-t, se OP autókat, pont ezért, amikor nincsen tét, vagy nem időt akarok dönteni, inkább használok valamit, ami vagy tetszik, vagy nagyon hülye ötlet, de néha működik, mert nincs értelme szerintem se egy-két autót vezetni egész nap. (Ez amúgy akkor idegesítő, amikor használnék valamit, ami tetszik, de mocskosul OP, pl. Ford GT '05.)
Gigi01: Aukciós házban néha kifogható, de tippre nagyon drágán adják még mindig, de kicsit megértem, hogy miért, mert gyönyörű autó, és elég jól megy kanyargós pályákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest