Hirdetés
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nos, jött pecs... feltettem,
jött ez az FG DLSS hekkelős cucc is a napokban és nagyon korrektül fut...de ha alapból elengedjük azokat, amik miatt nem gyere be... akkor jó gém. a sztori odabaszós... elkezdtem a napokban, lokkoltam 60fps-re... voltaképp több nem kell, mert csak sétálni fogsz, futás generálva van.
sztori beszippantós, akit persze az effélék meghatnak... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
ha javítják ezt az orbitális fps dropot, akkor részemről 1 patront megér...
-
- = Zk = -
félisten
érdekelne a játák, de nincs egy optimális grafikai beállítás a gépemmel... 35-120fps között ugrál, indokolatlanul
de olvasom, erre többen is panaszkodtak... kiv leszek, mikor javítják...
egy Moons Of Madness után csak kipróbálnám -
Sas7
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Az 'ebben a kategóriában' nem is arra gondoltam, hogy stúdió szinten, hanem a stílusra értettem. Mint sci-fi horror game. A Callisto Protocol, Dead Space, stb ezek sokkal nagyobb büdzsével, csapattal, és tőkéből készültek. Nem fair ahhoz hasonlítani. Plusz más, hiszen ez egy sétáló szimulátor gyakorlatilag. Amivel nincs baj.
Btw, most néztem végig a végigjátszást a TheVR-nál. Egy ideig adta a hangulat, de van egy pont ahol elengedett, és a vége meg totál csalódást keltő volt. Nagyon rövid. Nah, mindegy.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ennek ennyire nem néztem utána, de így már érthető a dolog.
-
Sas7
tag
Azért gyanús volt nekem, hogy semmi gameplay szerűséget nem mutatnak belőle, de ettől függetlenül egy ígéretes, és hangulatos scifi-horror játéknak tűnt. Nah, mindegy, sajnálom. Ebben a kategóriában a Callisto Protocol sem volt egy nagy eresztés, de azért ezek szerint az, és ez, ég és föld. Az legalább egy játék. Játékmenettel meg minden.
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap este a Gamescom-on még ment egy hajrá promó...valószínűleg ez sem fogja megmenteni.
-
CapriBoy
tag
Köszi a tesztet, kellőképp részletes!
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
Már lenyomtam egy málnás-áfonyás 0%-osat (igen, szégyelljem magam, szégyellem is).
Az első Steam review-ok egyébként beestek, eddig az összes negatív.
Azt hittem, én jártam pórul a 3090-nel, de a leírtak szerint még 4090-nel is csak esti mese kategória a 60 kerek fps... -
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Nagyon vártam, de ehhh.
-
Hurrá, megjelent MacOS-re, így van értelme az M2Max notebooknak! Ja, hogy epic sz@r a játék: 🤔🤨🥹😭
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fura cucc nagyon ahogy látom, pedig az első videók alapján még egész érdekesnek tűnt. Kár érte.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az első Steam review-ok egyébként beestek, eddig az összes negatív.
Azt hittem, én jártam pórul a 3090-nel, de a leírtak szerint még 4090-nel is csak esti mese kategória a 60 kerek fps...