- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
cserkosz #3307 üzenetére
Massa állítólag jóban van Hamiltonnal, ez valóban átment a határon a pilóták ingerküszöbén. De azt mondom amit mindig is mondtam: az hogy mit csinált arról mindenkinek megvan a véleménye. Szerintem is hibás volt, de Vettel is, kettőjük között oszlott meg a felelősség, aki ki lehet akadva az Webber egyedül. De az hogy nem kapott büntetést és a pilóták szerint kellett volna, az a sportfelügyelők töketlensége/hozzá nem értése. Alonso csinálja valóban büntetik valszeg, ami ugyancsak a sportfelügyelők hibája, mert minden esetet a pilóta személyétől függetlenül kellene nézni! Ez nem Hamilton védés volt mert távol áll tőlem a srác finoman fogalmazva, hanem az f1-et körülvevő szakembergárda leminősítése..bár már értem miért Palik meg Gyulám szokott közvetíteni nálunk, ők hozzák az FIA és egyéb szervek értelmiségi színvonalát.
Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest